Egyfolytában beteg vagyok, mit csináljak?
December 20.án kezdődőtt. Valami furcsa volt, mert a belégzés nagyon nehezített volt, és 21.-én már levegőt sem kaptam rendesen (Asztmás, allergiás vagyok, de ugye asztmánál a kilégzés nehezített)
Elmentem a korházba nagy nehezen, ott megállapították hogy légcső-garat-gége gyulladásom van, kaptam egy erős antibiotikumot rá. Szép lassan jól is voltam, majd mikor szilveszterkor véget ért az antibiotikum szedés, rá 2 nappal megint éreztem, hogy jönnek vissza ugyanazok a tunetek. Elmentem háziorvoshoz, ott felírt megint egy antibiotikumot, 3napig kellett szedjem, akkor teljesen jól lettem végre. talán 1-2 hétig. Most pár napja ismét beteg vagyok, durva megfázás, taknyom nyálam egybefolyik, gyengeség, hasmenés, alig eszek hetek óta, úgy érzem magam mint egy kórházi fekvőbeteg, ráadásul a láz nem akar szűnni. Coldrexet iszom, de már azt se lehetne.
Mit tegyek? Úgy érzem sose jövök már ki a betegségekből és teljesen ki készülök már
akkor üdvözöllek kollega, én is kb dec közepe szenvedek folyamatosan, sőt, tudok másokról is.
idén valami nagyon masszív vírustörzs tévedt ide, és szinte midnenki erre panaszkodik, h véres sebdarabok ömlenek az orrából, torokgyull, arcüreg, bármi ... és hogy 1 hónapja minimum nem múlik vagy csak éppen az antibiotikum után 2-3 napra.
sajnos ez van, most mondanám h ezt alaposan ki kellene deríteni, milyen bakteriális felülfertződődés sé stb stb, na de magyarországon vagyunk, ugye sajnos jeleneleg itt inkább úgy van az ember, h amíg nem eszméletlen és a mentő viszi be, addig kórház kizárva.
reménykedj a tavaszban, csak eljön ... komolyan nem tudok jobbat, ez az idei tél teljes agyrém sokaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!