Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Napi 100 halott, mire várnak?

Napi 100 halott, mire várnak?

Figyelt kérdés
Tavaly ilyenkor már rég voltak intézkedések.
2021. nov. 12. 12:02
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
71%
Mégis mi az, hogy mire várnak?Beoltottad magad remélem már háromszor és nem másokkal foglalkozol hanem magaddal! Törődj a saját életeddel, ha meg akarok dögleni az az én dolgom nem a tiéd!
2021. nov. 12. 13:50
 12/30 anonim ***** válasza:
56%
Elrendelem az intézkedést a birkáknak! Maradjatok otthon a jó k. anyátokba és ott rettegjetek! Ráadásul oltakozzatok 4-5x is és kuss!
2021. nov. 12. 13:51
 13/30 anonim ***** válasza:
4%
11-12: személy szerint örülnék, ha megdöglenél, de a megdöglésed előtt még körbefertőzöl 10 másik embert, akik már lehet nem ilyen véleményen lennének, és mégis a te dilettánsságod miatt kerülnek ilyen helyzetbe.
2021. nov. 12. 13:58
 14/30 anonim ***** válasza:
28%

Rettegni? Hát, nem mi rettegünk egy nyomorult szuritól... :D

2021. nov. 12. 14:01
 15/30 anonim ***** válasza:
79%

14

Senki sem a szúrástól retteg, nekem van tetkóm is, az kemény szúrásokból állt, PC is van a szemöldökömben... egyszerűen ilyen moslékot nem akarok a szervezetembe fecskendeztetni, nincs rá szükségem. Vágod? Vagy ez neked magas?

2021. nov. 12. 15:37
 16/30 anonim ***** válasza:
24%

Akkor átfogalmazom: "Rettegni? Hát, nem mi rettegünk egy nyomorult szuriban levő folyadéktól..."

"Vágod?" :)

2021. nov. 12. 15:39
 17/30 anonim ***** válasza:
76%

17

De rettegsz egy politikai vírustól, amivel nekem semmi bajom én meg azt szarom le és annak következményeit, mert nem voltam semmi gond mikor állítólag covidos voltam. Vágod? :)

2021. nov. 12. 15:41
 18/30 anonim ***** válasza:
6%

Honnan szeded, hogy rettegek? A gyakoris kérdéseken kívül kb. eszembe se jut a covid, beoltattam magam és elfelejtettem. Mindeközben főleg az oltatlanok a mai napig verik a seggüket a földhöz és a vírus-témán pörögnek, népirtást és egyebeket emlegetnek. De én rettegek, hát persze. :D

2021. nov. 12. 15:46
 19/30 anonim ***** válasza:
48%
Mert ők látják a fától az erdőt. Zsarnok világ van, ahová nem kell annyi ember, túl vagyunk népesedbe egyes elitek szerint. Ismerek embert aki lazán népirtást vinne véghez ha lenne hatalma és pénze... Mit hiszel csak ő az egyedüli? Van akiknek tényleg van hatalmuk. Az lehet népirtás ha kiengednek egy laborvírust amiről tudják, hogy az öregeket, betegeket képes lesz megölni míg egészséges emberekből azért nem olyan sok megy majd el.A haszontalan társadalmi réteget leradírozzák a bolygóról. Aztán jönnek a vakcinák, ami a biznisz része, sok-sok eladás, sok-sok bevétel. Szerintem ebben semmi furcsa nincs, a mai világban ahol gyerekeket rabolnak el, ölnek meg, szervkereskedelem zajlik stb. simán.
2021. nov. 12. 15:54
 20/30 anonim ***** válasza:
76%
19. Ezt a kérdés is egy oltatlan írta ki? És nézd mega többi coviddal kapcsolatos kérdést is itt a gyakorin. Hol írt valaki népirtásról ? Ja, gondolom a fészbúkon a láthatatlan valakik a ködben... Azantivaxerekmegmondták.
2021. nov. 12. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!