Oltatlanok! Mi lenne az az ok, ami miatt beadatnátok a vakcinát?
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..
Minden este kiírsz valami szavazós kérdést, a tegnapit pl már áttették az üzleti részbe, bár ugyanaz a szint, és szinte percre pontosan ugyankkor írod ki...
Nagyon sajnálom, hogy aki a savazást kiírta nem gondolt olyan lehetőségre, hogy majd akkor oltatom be magam, ha más viszi a felelősséget érte. Tudod aláíratják veled a kis papírt, hogy te felelsz magadért. A kérdésem az, hogyha a politikai okostojások, és a borítékos járvány szakértők azt mondják, hogy az oltás működik, mi akadályt látnak abban, hogy ne ők vigyék a felelősséget? Ezek szerint itt megy a sumákolás. Szépen le kell írni, hogy az oltás beadásáért a magyar kormány felelős, és esetleges kár esetén, illetve elhalálozás esetén gyorsított eljárásban kártérítik az elhunyt családját. Mit értek ez alatt? Ha az elhunyt után tartozást mutatnak ki, akkor azt a magyar állam egy személyben átveszi és kirendezi, illetve az elhunyt családjának havi szinten kárpótlást biztosít. De ez úgysem fog bekövetkezni.
Egyébként pedig nem érzem azt még így sem valójában, hogy az oltás működik. Ennek mi sem adja ki jobban a visszajelzését, hogy állandóan vagy a szíjgyártó, vagy a gulyás gyökér, vagy a viktor, vagy a Győrfi Pali bácsi mondja, hogy ezek működnek. Olyan személyek, akiknek semmi közük hozzá. Én azt gondolom, hogy mindenki maradjon ott, ahol van. A politikus nem egészségügyi szakember, ahogy manapság a borítékos okostojások sem. Nyilván úgy megy ez, hogy valaki odasétál ezekhez a jó orvosokhoz egy borítékkal, a szöveg le van írva azt kell mondani. Ha vállalod ott a boríték a tartalma a tiéd, ha nem akkor meg takarodj ebből az ágazatból.
“ Tudod aláíratják veled a kis papírt, hogy te felelsz magadért”
3 oltást kaptam, de ilyen papírt sehol nem írattak velem alá
40,
58 éves volt az após és semmilyen alapbetegsége nem volt.
Sehol nem írtam, hogy mindenki belehal, aki elkapja, de az oltás kockázatai nagyságrendekkel kisebbek, mint a betegségé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!