Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Oltatlanok! Mi lenne az az...

Oltatlanok! Mi lenne az az ok, ami miatt beadatnátok a vakcinát?

Figyelt kérdés

2021. nov. 11. 23:27
 31/94 anonim ***** válasza:
28%

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..

Minden este kiírsz valami szavazós kérdést, a tegnapit pl már áttették az üzleti részbe, bár ugyanaz a szint, és szinte percre pontosan ugyankkor írod ki...

2021. nov. 12. 04:23
 32/94 anonim ***** válasza:
81%

Nagyon sajnálom, hogy aki a savazást kiírta nem gondolt olyan lehetőségre, hogy majd akkor oltatom be magam, ha más viszi a felelősséget érte. Tudod aláíratják veled a kis papírt, hogy te felelsz magadért. A kérdésem az, hogyha a politikai okostojások, és a borítékos járvány szakértők azt mondják, hogy az oltás működik, mi akadályt látnak abban, hogy ne ők vigyék a felelősséget? Ezek szerint itt megy a sumákolás. Szépen le kell írni, hogy az oltás beadásáért a magyar kormány felelős, és esetleges kár esetén, illetve elhalálozás esetén gyorsított eljárásban kártérítik az elhunyt családját. Mit értek ez alatt? Ha az elhunyt után tartozást mutatnak ki, akkor azt a magyar állam egy személyben átveszi és kirendezi, illetve az elhunyt családjának havi szinten kárpótlást biztosít. De ez úgysem fog bekövetkezni.

Egyébként pedig nem érzem azt még így sem valójában, hogy az oltás működik. Ennek mi sem adja ki jobban a visszajelzését, hogy állandóan vagy a szíjgyártó, vagy a gulyás gyökér, vagy a viktor, vagy a Győrfi Pali bácsi mondja, hogy ezek működnek. Olyan személyek, akiknek semmi közük hozzá. Én azt gondolom, hogy mindenki maradjon ott, ahol van. A politikus nem egészségügyi szakember, ahogy manapság a borítékos okostojások sem. Nyilván úgy megy ez, hogy valaki odasétál ezekhez a jó orvosokhoz egy borítékkal, a szöveg le van írva azt kell mondani. Ha vállalod ott a boríték a tartalma a tiéd, ha nem akkor meg takarodj ebből az ágazatból.

2021. nov. 12. 04:53
 33/94 anonim ***** válasza:
6%
Felőlem ne oltassák be magukat a vakcina-rettegők, csak be nyávogjanak a plusz korlátozások miatt.
2021. nov. 12. 05:08
 34/94 anonim ***** válasza:
6%
Van egy kollégám, az apósa meg volt rá sértődve, meg hülyének nézte, mert beoltatták magukat és a nagypapa unokáit is….az após nem oltatott…. Pár hete volt az após temetése
2021. nov. 12. 05:36
 35/94 anonim ***** válasza:
91%
10. Hagyjuk már ezt a demagógiát, ezt a "jaj, lélegeztetőőőőgép" mantrát. Az emberek minimum 98%-a leküzdi ezt a sz.rt, és továbbra is a 70-80-90+-os emberek vannak toronymagasan a halottak közt hatezer más nyavalyával. Többek közt ez is vezetett oda, hogy sokan nem tudják ezt az egészet komolyan venni... Három hullámon vagyunk már túl, háromszor nem hullottak tömegesen a fiatalok és a középkorúak (de még az idős, sok más egyéb bajjal élő emberek többsége is leküzdi), az emberek zöme otthon leküzdi pár nap, max. 1-2 hét alatt.
2021. nov. 12. 05:36
 36/94 anonim ***** válasza:
61%

“ Tudod aláíratják veled a kis papírt, hogy te felelsz magadért”

3 oltást kaptam, de ilyen papírt sehol nem írattak velem alá

2021. nov. 12. 05:38
 37/94 anonim ***** válasza:
100%
37. Tuti csak a covidka volt a baja az apósnak mi, amúgy egy fiatal, erőteljes, makk egészséges ember volt, igaz? (Irónia, Isten nyugosztalja de ne tegyünk már úgy, mintha az abszolút többségre nézve halálos kimenetelű lenne ez a nyavalya!)
2021. nov. 12. 05:41
 38/94 anonim ***** válasza:
35%

40,

58 éves volt az após és semmilyen alapbetegsége nem volt.

Sehol nem írtam, hogy mindenki belehal, aki elkapja, de az oltás kockázatai nagyságrendekkel kisebbek, mint a betegségé.

2021. nov. 12. 05:52
 39/94 anonim ***** válasza:
100%
Ha biztosra tudnám, hogy használ is
2021. nov. 12. 05:55
 40/94 anonim ***** válasza:
59%
#39. Én vittem öreganyámat a harmadik oltásra, és kristály tisztán emlékszem, hogy kitöltették vele a papírt, hogy ő felel magáért. Jó tudni akkor, hogy az egyes oltópl pontok még az oltottakat is szűrik, hogy kiért nem kár. Eddig se volt hiteles nekem ez az egész folyamat eztán meg... Hagyjuk is, oltson, aki akar, de engem hagyjanak
2021. nov. 12. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!