Ez már tényleg csak az oltatlanok járványa ahogy szeptemberben beharangozták?
Figyelt kérdés
2021. nov. 9. 21:42
2/21 anonim válasza:
Ja, ezért van csak oltott beteg a kórházban. 🙄 Sőt, az oltott kollégáim is lebetegszenek, én meg oltatlanként teljesen egészséges vagyok.
3/21 anonim válasza:
Igen, ezért van csak oltott beteg a kórházban? xD
Akkor ez miért van? :
„A teljes mértékben beoltottak a Covid-19 halálesetek 83%-át, a kórházi kezelések 68%-át és a megbetegedések 55%-át tették ki Angliában az elmúlt hónapban”
5/21 anonim válasza:
#3 XD
Édes istenem mennyire tájékozatlan vagy és bedőlsz minden kamu szarnak.
Az a cikk erre hivatkozik (benne van az általad linkelt cikkben)
Kórházi ellátásra szorulók száma 40-43 hét között (17. oldal):
50+ fölött 2x oltott 4805 fő
50+ fölött oltatlan 1158 fő
50+ korosztályban az átoltottság ~90% (11 oldal).
Tehát:
Az oltatlan 10% ad 1158 főt
Az oltott 90% ad 4805 főt
Ebből elég világosan látszik, hogy működik az oltás.
Járd újra a 3. osztályos matekot.
6/21 anonim válasza:
Ez egy óriási kamu, hogy oltottakkal van tele a kórház. Aki látott mostanában covid kórházat belülről, az tudja, hogy épp ellenkezőleg.
7/21 anonim válasza:
Nekem több oltott munkatársam is beteg, legtöbb otthon küzd, 1 ember van kórházban tudtommal. 2-3x oltottak mind.
8/21 anonim válasza:
Engem elkapott a delta 2 pfizer után. Viszont nem lett lázam, meg a tünetek nagyrészét is megúsztam :)
9/21 anonim válasza:
Aki kijött nemrég a kovidosztályról, azt mondta egyedül ő volt oltatalan, a többi mind oltva volt 2x is.
10/21 anonim válasza:
Aki az ötöst lepontozza, ugyan írjon is már valamit. Mi a gond? Tényleg nem megy a matek? Én nem biztatok senkit, hogy oltasson, szarok az egészre, de a számok nem hazudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!