Ez már tényleg csak az oltatlanok járványa ahogy szeptemberben beharangozták?
Felteszem azoknak a kérdést, akik szerint az oltottak vannak többségben kórházban:
Ha ez igaz, akkor tavaly ősszel (amikor még nem volt oltás ugye) hogy-hogy tele voltak a kórházak oltatlan emberekkel?
Tehát kialakult valami csodálatos módon az oltatlanok szervezetében, amitől nem betegszenek meg (függetlenül, hogy elkapták-e a vírust vagy sem)?
Várom a magyarázatot.
12-es,az a magyarázat, hogy 2 év alatt már be van oltva 6 millió ember, most tartunk kb 1 millió fertőzöttnél, aki átesett, meggyógyult, vagy meghalt stb. De ez nyilván nem 1 millió, hanem jóval több. Hiszen sokan tünetmentesek, nem mennek orvoshoz, vagy nem tesztelik őket, simán lehet a duplája, vagy több is. Akik átestek, védettek természetes úton, nyálkahártya immunitásuk is kialakul, ezt megmondta Rusvai, az oltástól viszont nem, ez így működik. Aki egészséges volt és oltatott, az az oltásra bízta ezt a feladatot, ráadásul hozzányúltak az immunrendszeréhez, különösen aki pfizert kapott. Tudom, az volt az oltások közt az iphone😄.
Szerintem, aki eddig nem oltatott, az így, vagy úgy átesett, találkozott a vírussal és igazából ők a védett, egészséges emberek. Aki oltatott, az pedig nem tudhatja, mint ahogy senki nem tudja, mit fog lépni a szervezete, ha megfertőződik.
Tavaly, még sok embernek új volt a vírus, mostanra, aki akkor beteg volt, fekgyógyult, vagy meghalt. Akkor is volt, akinek nem volt tünete, nem tesztelték, nem ment orvoshoz. Tehát az akkori szám is jóval nagyobb.
Nekem meggyőződésem, hogy az bb@szta el, aki beoltatta magát, erős, egészséges emberként. Ők nem tudhatják, hogyan reagálnak majd erre, vagy akár egy influenzára, vagy más vírusra.
Egyre puhul a kommunikáció az oktással kapcsolatban, ahigy egyre nehezebb tagadni a tényeket.
Lassú víz partot mos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!