Oltatlanok! Mi lenne az az ok, ami miatt beadatnátok a vakcinát?
92-es vagyok. Azt még hozzáteszem hogy bármilyen virus okoz sulyos mellékhatásokat. De egyik virusnál sem voálát az hogy valamit ennyire erőltettek csak a covidnál. Sokan átestek tünetmentesen a covidon és én is, kisbeb lázam volt 2 napig és ennyi a nagy betegség. Akkor minek is kell az oltás? Mitől véd meg hogy ha nem lettem súlyos beteg tőle. Mi ellen véd? Mi a logikája? Mi abban a logika hogy aki be van oltva és ugyanúgy elkapja csak nem kerül lélgeztetőgépre.
Én nem vagyok beoltva és mégis elkaptam a teszt szerint még márciusban és nem kerültem lélgeztetőgépre és sokan elkapták és nem kerültek. Akkor mégis mi az értelme? És pont ezek a kérdések azok amire senki nem tud választ adni. Aki hisz ezekben az ugyis beoltatja magát aki meg értelmesen gondolkozik az meg nem olttaja be magát és ez igy van rendjén. A kormány viszont a pénz miatt erőlteti az emberekre ezt az egészet. Milliókat kapnak érte vagyis milliárdokat. Győrfi Pali is akit ismerek személyesen is. Bármit elő tud adni jó pénzért. Neki is az első a pénz aztán a munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!