Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Aki oltás nélkül lett kovidos...

Aki oltás nélkül lett kovidos lett valami baj? Kovidos lettem, párom nincs beoltva emiatt félek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Én oltott vagyok, párommal emiatt vitatkoztunk sokat, hogy ő nem akarja az oltást.

Én az oltott elkaptam a vírust a munkahelyemen sajnos eladóként dolgozom és az oltott munkatársaim lázasan jöttek be meg köhögve és esélyem se volt.

Eddig amúgy nem kaptuk el, lekopogom egyikőnk se.

Mindennap max. 37,6 a hőm. 38 szerencsére nem szokott lenni, de ez épp elég hogy rázzon a hideg és jó szarul legyek. Párom úgy gondolom biztosan elfogja kapni hisz együtt alszunk, mindent együtt csinálunk.

Azonban nagyon féltem. Többször is mondtam neki, hogy féltem oltasson. Nem akarom, hogy komoly baja legyen, maradandó károsodása vagy meghaljon. Pláne nem tőlem, mert akkor azt nem bocsájtanám meg magamnak.

Nem mondom neki, hogy félek meg nem is ijesztgetem csak magamban őrlődöm. Nálam 4 napja tart, neki a teszt tegnap negatív volt, szerintem csak pàr nap múlva lesz pozitív.

25 éves fiúról van szó.

Én 24 vagyok.

Köszi a válaszokat.

2021. nov. 9. 10:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
66%
Elkaptam 33 évesen oltatlanul 3 napig 37 38.5ig felment a láz utanna 3 nap gyengeség. Pár éve kb 6v7 elkaptam valamit influenza vagy h1n1 vagy mittudom hogy hívtak akkor na az durva volt 39 40. 1 hétig abba majdnem belepusztultam. Ez egy vicc .
2021. nov. 11. 04:16
 22/25 anonim ***** válasza:
95%

Nekem 70+ ismerősöm több alapbetegséggel volt covidos egy oltás után.

Semmi baja nem lett.

25 éves fiatal férfinál azért elég meredek halált meg ilyen hülyeségeket emlegetni.

Egyébként látod sajnos nem véd az oltás sem.

Szerintem ha viszont ennyire félted akkor a minimum legyen,hogy nem alszotok legalább addig együtt vagy ilyesmi.

2021. nov. 11. 18:15
 23/25 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem meg ne hallgass azokra, akik nyugtatgatnak,hogy úgysem kapja el. Ez a delta variáns sokkalta fertőzőbb, mint az eddigiek, szinte biztos, hogy el fogja kapni tőled. Nekem vannak orvos ismerőseim, és mind könyörögnek,hogy vegyük komolyan ezt a járványt, oltasson, aki még nem tette! Ajánlom párodnak a Vakcinainfó- az orvos válaszol nevű privát csoportot Facen, illetve Gondolatok egy biológustól nevű oldalt. Részletesen levezetik az egésznek a biológiáját,hogy a laikus is megértse. Én hallgatom a kórházi sztorikat, hogy ott sírnak az oltatlanok az orvosnak, hogy nagyon szarul vannak, és ha ezt tudták volna előre, biztos hogy felvették volna az oltást. Csak inkább a hülye ákhíreknek hittek. Csak olyankor már legtöbbször késő. Ne akarja a párod ezt!

Addig pedig használjon Allergodil vagy Carrevir orrsprayt, mert ezek csökkentik a felső légutakban megtapadó vírusszámot, és valamelyest nagyobb biztonságban lesz, mintha nem használna semmit.

2021. nov. 12. 22:56
 24/25 anonim ***** válasza:
48%
23-as, én úgy sajnállak, hogy ezzel a nevetséges covid propagandával sikerült téged (és több millió másikat) alaptalanul rettegő emberré tenni.
2021. nov. 13. 08:53
 25/25 A kérdező kommentje:
Elkapta. 2 napig lázas volt. Legmagasabb láza 38,9 volt. Féltettem nagyon, de most már jól van hálistennek meg én is. Ez a lényeg nekem. Minden jót nektek és köszi a válaszokat.
2021. nov. 13. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!