Aki oltás nélkül lett kovidos lett valami baj? Kovidos lettem, párom nincs beoltva emiatt félek?
Sziasztok. Én oltott vagyok, párommal emiatt vitatkoztunk sokat, hogy ő nem akarja az oltást.
Én az oltott elkaptam a vírust a munkahelyemen sajnos eladóként dolgozom és az oltott munkatársaim lázasan jöttek be meg köhögve és esélyem se volt.
Eddig amúgy nem kaptuk el, lekopogom egyikőnk se.
Mindennap max. 37,6 a hőm. 38 szerencsére nem szokott lenni, de ez épp elég hogy rázzon a hideg és jó szarul legyek. Párom úgy gondolom biztosan elfogja kapni hisz együtt alszunk, mindent együtt csinálunk.
Azonban nagyon féltem. Többször is mondtam neki, hogy féltem oltasson. Nem akarom, hogy komoly baja legyen, maradandó károsodása vagy meghaljon. Pláne nem tőlem, mert akkor azt nem bocsájtanám meg magamnak.
Nem mondom neki, hogy félek meg nem is ijesztgetem csak magamban őrlődöm. Nálam 4 napja tart, neki a teszt tegnap negatív volt, szerintem csak pàr nap múlva lesz pozitív.
25 éves fiúról van szó.
Én 24 vagyok.
Köszi a válaszokat.
Én és a párom oltatlanul sokkal könnyebben kilábaltunk belőle, mint az oltott ismerőseink.
Anyám oltott, közel két hete szarul van, pedig nem egy beteges típus. Mi a párommal 2 napos hőemelkedés után a szaglászavarokon túl semmit nem éreztünk belőle. Ja, bocsi, kamuztam, nekem volt 2-3 napig egy kis torokkaparás. Van még 5-6 ismerősöm, aki oltatlanul kapta el, és vagy ugyanolyan tüneteik voltak, mint nekem, vagy még enyhébb. Egy ismerősöm szintén oltatlanul, őt jobban megviselte. Kb. 3 napig volt lázas, és utána egy hetet maradt otthon, mert gyengének érezte magát, és köhögött is. Illetve anyámon kívül két közelebbi ismerősöm van, aki oltás ellenére kapta el. Egyikük kb. olyan szinten volt beteg, mint most anyám, a másik kórházba került. Van egy kollégám, ő nemrég kapta meg az első oltását, de magát a kovidot még nem. Azt mondja csak a karja fájt, és másnap lázas volt, egyéb mellékhatása nála nincs az oltásnak.
Én azt mondom, nekem semmi pénzért nem kell az oltás. A gyerekkori kötelezőkön kívül semmilyen nyavalya ellen nem oltattam be magam, az influenzát is egy hét alatt legyűrtem, mikor egyszer pár éve elkaptam. Én bízom az immunrendszeremben.
13
Én is ezt figyelem, jönnek a covidszektások, akiknek már nincs élete és az irigység megöli őket, hogy vannak akik 4 hullámot oltatlanul túléltek és betegek sem lettek :D Ilyen degenerált népséget komolyan nem hittem volna, hogy létezik.. Túl vannak 3 oltáson és még így is rettegnek :D
Na jól van ne veszekedjünk.
:)
Köszi a válaszokat.
Bízom benne, hogy akkor nem lesz semmi baj!!!
Legyen szép napotok, vigyázzatok magatokra.
Eltelt sok idő én is azt hittem nem fogok találkozni a vírussal, de most igen.
Valószínűleg el sem lapja.
Nálunk a rokonok között két ember oltatta be magát még nyáron, és egy hónapja csak ők ketten lettek Covidosak az egész családból, senki más..
Rendben köszi a választ. Szombat óta vagyok pozitív. Pénteken még negatív volt a teszt.
Eltelt 4 nap, hogy fertőzhetek. Bizakodom, hátha nem kapja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!