Ezektől az új típusú covid oltásoktól miért vannak ilyen kemény oltási reakciók? Mi okozza ezt bennük?
Minden oltásnak van mellékhatása, a BCG-nek, Di-Per-Te-nek, stb., csak kicsi voltál és elfelejtetted: láz, fájt a karod, föl sem tudtad emelni, napokig
be volt gyulladva az oltás helye. Aztán elmúlt. Viszont nem lettél skarlátos, mumpszos, TBC-s, nem kaptad el a vírusos gyermekbénulást, ha megsérültél, nem kaptál vérmérgezést. Ez ilyen egyszerű.
1-es vagyok.
Beindul az immunreakció, az ellenanyagtermelés, azoknak a hatásait érzed.
"ugyanúgy fertőzöl"
Mit értesz "ugyanúgy" alatt?
Ha két autó előrefelé megy, az egyik 20-szal, a másik 60-nal, akkor azok ugyanúgy haladnak?
"És persze van még egy aprócska különbség. A régi oltások megvédtek a betegségtől ,ami ellen kaptad. A kísérleti COVID oltástól viszont ugyanúgy fertőzöl, beteg lehetsz és kórházban is végezheted"
baromság
"A covid kísérleti vakcina már rég megbukott, mára már csak az idióták hitegetik magukat, hogy véd :D"
Mivel legalább a Pfizernek már van nem csak vészhelyzeti engedélye, így igen, az a kampány megbukott, hogy kísérleti, mást kell kitalálni.
"lószart nem ér, át kell esni a covidon és megoldva"
Mint azt már egy ideje tudjuk, többször is meg lehet fertőződni, és lehet a második fertőzés súlyosabb, mint az első. Tehát a probléma így sincs letudva.
"Én így tettem még áprilisban és megoldva."
Sajnálom, hogy álomvilágban élsz.
Én időnként kapok tetanusz elleni oltást, mert egy prikezsia vagyok és a legkülönfélébb módokon tudok megsérülni. A legutóbbit beleszúrták a hátsómba, másnap egész nap húztam azt a lábam, nem tudtam rendesen mozgatni...
Veszettség elleni oltás (kutyaharapás után): egész napos szédülés, fényérzékenység, fejfájás.
A covid-vakcina ehhez képest lósz.r, annyi mellékhatása volt, hogy utána zárórakor kicsit lassabban sikáltam fel a konyhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!