Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A Pfizer a legeredménytelenebb...

A Pfizer a legeredménytelenebb oltás? Ilyen sokan halnak meg az oltásoktól?

Figyelt kérdés
[link]

2021. ápr. 25. 12:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
75%
Ha a kormány hozta nyilvánosságra, már elkönyvelheted hogy hazugság.
2021. ápr. 25. 13:00
 2/21 anonim ***** válasza:
21%
Huubaz
2021. ápr. 25. 13:01
 3/21 A kérdező kommentje:
De mi érdekük lenne elriasztani az oltástól? Állandóan azt harsogják, hogy oltakozzunk. Már rávettem magam, regisztráltam. De ez alapján nagyon arra hsajlok, hogy talán mégsem kéne beadatni.
2021. ápr. 25. 13:03
 4/21 anonim ***** válasza:
83%
Mert nem vigyáznak az első és a második oltás beadása után már másnap buliznak/családoznak stb...
2021. ápr. 25. 13:07
 5/21 anonim ***** válasza:
82%

"Ilyen sokan halnak meg az oltásoktól?"

Nem az oltástól haltak meg, hanem az oltás ellenére! Nagyon nem ugyanaz!

2021. ápr. 25. 13:08
 6/21 remetdol ***** válasza:
74%

Az oltásTÓL haltak meg?

A kérdezőnek szövegértelmezési problémálya van, vagy rosszindulatból terjeszt hazugságot?

Mindkettő szégyen...

2021. ápr. 25. 13:13
 7/21 anonim ***** válasza:
73%
Kamu..
2021. ápr. 25. 13:20
 8/21 anonim ***** válasza:
94%

Édes istenem...

Tételezzük fel, az adatok valósak. Én nem esküdnék meg rá, de tételezzük fel. Van néhány tényező, aminek az ismerete nélkül ez az egész tök értelmezhetetlen.

Az egyik pl., hogy kiket oltottak vele. A Pfizerrel oltották kezdetben az egészségügyi dolgozókat, akik fokozottan ki vannak téve a fertőződésnek, ráadásul nem várták meg, hogy kialakuljon az immunitás, mielőtt munkába álltak volna, mert összeomlott volna az egészségügy. Közöttük is vannak bőven idősek, betegek, de persze fiatalok is. Így sokáig oltva, de védetlenül vagy részleges védettséggel dolgoztak egy vírus szempontjában kiemelt kockázatú helyen, ahol valószínűleg jó nagy dózist is kaptak a vírusból.

És még kiket oltottak kezdetben? Idősotthonok lakóit, ahol tudjuk, hogy ha eljut a vírus, berobban az egész. Erről szólt a tavalyi év. És még van egy pár csoport, amit csak Pfizerrel/Modernával lehet oltani bizonyos betegségek miatt.

A Sinopharmmal is kit oltottak? Az időseket. Veszélyeztetett csoportot, ahol könnyebb rossz számokat produkálni.

A másik, hogy ezeket az oltásokat más időpontban kezdték el beadni. A Pfizerrel oltanak a legrégebb óta. A Szputnyik 2. oltásának nagy részét mostanában adták be.

Vagy ott vannak az Astrazenecát kapottak. Ott csak egy részük kapta meg a második adagot, mert egy ideig 1 hónap után adták be, mint a többinél, most már 3 hónap, mert így nagyobb védettséget ad. Ez rengeteget torzít a számokon.

Valamint a táblázatban semmi arra vonatkozó adat nem szerepel, hogy az érintettek hogy és mikor fertőződtek meg. Mert csomóan az első oltás után úgy tesznek, mintha azonnal védettek lennének, aztán a kettő között benyalják, de a vírusnak lappangási ideje is van, és simán lehet, hogy a második oltás után jön ki... vagy ezeken a csodás, zsúfolt oltópontokon kapják el.

És akkor ezeken túl egészen biztos van még pár dolog, amit tudni kéne, csak nekem nem jut eszembe.

2021. ápr. 25. 13:26
 9/21 A kérdező kommentje:

6-os, a problémáját Ly-vel leírni is szégyen.....

8-as, köszönöm válaszod, érdekes amit írsz. Én is ezeken gondolkodtam.

2021. ápr. 25. 13:30
 10/21 anonim ***** válasza:
87%

Nem az oltástól halnak meg, hanem a Covid halottak között ennyi, aki korábban be lett oltva. Mondjuk arról nem szól a fáma, hogy oltás után mennyi idővel fertőződtek meg.

A céljuk meg baromi átlátszó. Nagyon sokan nem fogadják el a kínai vakcinát, viszont most abból van a legtöbb, nem mellesleg nekik is ebből van hasznuk. Viszont a többség Pfizert akar (vagy csak azt kaphat). Ezekkel a számadatokkal azt akarják bizonyítani, hogy a kínai sokkal jobb, mint a Pfizer, és azt akarják elérni, hogy tolongjanak érte az emberek.

2021. ápr. 25. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!