Most már nem a kamujárvány ellen tüntetnek, hanem a kötelező oltás ellen. Kimentek holnap Gődényékkel?
Emberek mennek tuntetni az oltas ellen, mikozben napi doboz cigit szivnak el, tomik magukba a mekis hamburgert, a 100 Ft os tescos parizsit jo kis feher kenyerrel, chipset, netán egy kis narko, kox, nyugtato, antibiotikum, fajdalomcsillapito is becsusszan. Hetvegen meg persze johet a jol megerdemelt sor, bor, rovid a lefolgozott het utan.
Vicces es kiabrandito.
Gődény garantáltal koxolt. Nem a méret számít, versenyzett meg minden, az a szárazság/izomtömeg arány nem hozható szuri nélkül.
4
Ne keverd össze azokkal amiket felsoroltál!
Minden amit felsoroktál, abban tudjuk hogy mi van és tudjuk hogy mi a hatása.
#7: dehogy tudod :D de ringasd magad nyugodtan ebbe a tudatlsnsagba. Tudod mennyi tartositoszer, szinezek, izfokozo, stb. van a feldolgozott elelmiszerekben, amivel tomik magukat az emberek? 80%-a rakkelto. De olvass utana nyugodtan annak a par 100 db E betunek. (A tobbi 20%-rol majd 10 ev mulva kiderul hogy amugy az)
Azbeszt? Novenyvedo permetszerek stb. Ismeros? 20 eve meg azt gondoltak veszelytelen...
Nem beszelve a gyogyszerekrol. Minden antibotikum kb. majzsugort, rákot stb. okozHAT. Attol nem felnek az emberek erdekes.
9
Ebben egyetértek veled, sajnos ez tudjuk, hogy mind méreg a szervezetnek, de sok ember nem teheti meg, hogy mást egyen, mert nekem se könnyű fenntartani a kertet, disznókat, csirkéket, mellette dolgozzak orrba-szájba is és még vigyázzak a fizikumomra is, hogy ne punyuljak el. Alig fér bele és én vidéki vagyok, egy városi panellakó ember azt se tudja mi az a kert és tyúkól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!