A vendéglátásban dolgozóknak kötelező az oltás?
Figyelt kérdés
Erről konkrétan mit lehet tudni?2021. nov. 2. 18:59
1/5 anonim válasza:
Vállalkozó függő, de amekkora a munkaerőhiány, nem fogják erőltetni.
2/5 anonim válasza:
Én nem teszem kötelezővé senkinek, vezetek éttermet, tulajdonos vagyok, de jómagam sem vagyok beoltva és nem is leszek. Miért erőszakolnám rá az alkalmazottaimra? Nincs az a pénz, szeretem és tisztelem sokukat, becsületesen végzik munkájukat, nekem az számít.
3/5 anonim válasza:
Nahát, pont a legjobb kérdést láttam meg...
Most jöttem haza Visegrádról, egy étteremből mert a tulaj nem mondta hogy kötelezni akarja az oltást. Egy s*arházi, aki leutaztatott vidékről, hogy aztán haza is jöhessek, mert "pont van egy adag" amit azt sem tud milyen és rögtön szúrjam be vagy nem dolgozhatok, mondom köszi, szia, még ő volt megsértődve, arról nem is beszélve, hogy a szállás is milyen volt... remélem megdöglik az ilyen tetű, aki kényszeríteni akarja a másikat ilyenre és nem hagyja a saját akaratát érvényesülni, bár gondolom neki is csapják a vállát mert közel állhat a Fidesz fazékhoz...
Ha mész, ezt előre egyeztessed le, mert vannak ilyen tetvek akik lefos*ák Te magad mit akarsz, azt ott kell hagyni.
4/5 anonim válasza:
Ne menjetek bele a zsarolás miatt ebbe a gyilkos emberkísérletbe, mert visszacsinálni ezt nem tudjátok soha ha károsodásotok lesz vagy meghaltok én azt mondom. Aki kötelez, annak ne dolgozzatok, álljon le minden ha kell, de NE!
5/5 anonim válasza:
Nálunk például jófej a főnök, ezért tilos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!