Szánalmas, semmi értelme és innentől kezdve aki eddig sem akart oltást max annyit érnek el vele hogy több lesz a hamisítás, mind a kártyával vagy az antitestes papírral.
Innentől meg kevésbé fogják elhinni az emberek hogy nem chip van az oltásban meg mit tudom én mik..
2021. okt. 30. 09:50
3/17 Ypszilon1980 válasza:
Oltás párti vagyok, de nem értek egyet, ez már zsarolás. Na meg most gondolj bele, hogy aki nem oltatja magát, nem dolgozhat, akkor annak a melóját ki fogja elvégezni? Az szívja meg, aki oltott, ugyanannyiért minimum 2x annyit kell dolgoznia. Nincs ez jól átgondolva.
2021. okt. 30. 10:24
4/17 anonim válasza:
Nem, de egyelőre még nincs is bevezetve.
2021. okt. 30. 10:49
5/17 anonim válasza:
#3: Úgy kell nektek. Miért kellett ezt a kovidcirkuszt fújni. Ha anno ti sem oltottátok volna magatokat, akkor talán lett volna akkora ellenállás, hogy mára már elfelejthettük volna az egészet. De amíg lesznek kollaboránsok, addig cirkusz is lesz. Úgyhogy gebedjetek csak bele a melóba öt ember helyett is.
2021. okt. 30. 10:55
6/17 anonim válasza:
Szóval már ott tartunk, hogy az oltottak tehetnek mindenről. Ennek a népnek tényleg annyi.
2021. okt. 30. 11:06
7/17 anonim válasza:
"Az szívja meg, aki oltott, ugyanannyiért minimum 2x annyit kell dolgoznia. Nincs ez jól átgondolva."
Jól fog jönni a "rabszolga törvény". De nektek is fel lehet állni és nem bégetni mindenre!
2021. okt. 30. 11:12
8/17 anonim válasza:
"Úgyhogy gebedjetek csak bele a melóba öt ember helyett is."
Legyél nagyvonalú, ne bántsd őket. Lesz elég bajuk így is.
2021. okt. 30. 11:13
9/17 anonim válasza:
Olyan szinten nem értek vele egyet, hogy simán fel fogom adni az állásomat. Még nem jött róla információ, de más hetekkel ezelőtt belengették, ha lesz rá lehetőség, ők csak oltottakkal fognak együtt dolgozni, hajrá!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!