Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Be adatjátok a 3.oltást?

SAMpernatural kérdése:

Be adatjátok a 3.oltást?

Figyelt kérdés

Ha igen miért?

És ha nem miért nem?

2021. nov. 3. 20:15
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Az mondjuk az oltóorvosod nyomora sajnos, hogy autoimmun betegség mellett megkaphattad az oltást. Elég erősen stimulálja az immunrendszert mindegyik oltás, nem tanácsos emiatt beadni.
2021. nov. 5. 22:34
 32/34 anonim ***** válasza:
69%

Beadattam, mert nem szeretnék lélegeztetőgépre kerülni valami hülye gyerek miatt. Ő lehet túl éli én meg nem.

Az oltás arra jó csak, hogy nem kerülsz lélegeztető gépre.

Nem mindenki vészeli át egyformán. Lehet lepontozni. :)

2021. nov. 5. 23:15
 33/34 anonim ***** válasza:
34%
Nem adattam be soha semmilyen nátha elleni oltást ez az egyik ok, másik ok, hogy nem is szoktam elkapni ilyen vírusokat, vagy ha el is kaptam nem döntött le, náthás voltam vagy fájt a torkom, de más bajom nem volt. A covidban pedig szintén torokfájásom volt inkább meg gyengeségérzésem pár napig, de ez nem elég ok arra, hogy kísérletezzenek rajtam, szóval semmiképp sem oltatom magam be, nálam az első is kizárva nem még harmadik.
2021. nov. 5. 23:46
 34/34 anonim ***** válasza:
52%
Engem sem szokott elütni a vonat. A páromat viszont sajnos elütötte (a csodával határos módon pár csonttöréssel megúszta). Ilyen dolgokra nem lehet alapozni. Az autóba is úgy ülsz be, hogy nem szoktál karambolozni, de bármikor megtörténhet.
2021. nov. 6. 00:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!