Be adatjátok a 3.oltást?
Ha igen miért?
És ha nem miért nem?
Én ha úgy van be fogom adatni, még várok vele, mert nemrég kaptam a másodikat is.
Nekem nincs azzal bajom, hogy "vakcinákat tesztelnek" rajtam. Nem tudom miért ezeket kapták fel a konteósok. Van annyi gyógyszer amit szednek az emberek és pár népszerűbbnek is elég "jók" a mellékhatásaik, de azokat már nem olvassák el. Vagy mikor a patikában is viszik a másik új gyógyszert, mert az pár forinttal olcsóbb, akkor nincs az, hogy tesztelik rajtuk. Pedig párnál fenn áll a májkárosodás, vese problémák, szívritmuszavar, ájulás meg a jó ég tudja még, hogy mik.
Valamiért erre a vakcinás dologra repültek rá nagyon.
Én bízom a tudósainkban, ha meg akarnak ölni 1000 más módját is tudnák. Sőt, úgy is, hogy még én költsek esetleg rá és nem az, hogy nekik még szinte haszon sincs benne, mert ugye ingyen kapjuk az oltást, oké, hogy az állam fizeti, de nekik se úgy térül meg, mintha mi vennénk a saját pénzünkön, pl gyógyszerek.
-már túl vagyok rajta annyit se éreztem,mint az előtte levő kettőnél
Hogy miért?
Van 1 81éves nagyapám van 1 8 hónapos unokaöcsém és nagyon nem szeretnék sem nekik se senkinek átadni semmi nyavalyát
Tegnap kaptam meg. Azért adattam be mert szeretném megóvni magam és a szeretteim és nem óhajtok beteg lenni. Amúgy is van elég bajom, nem hiányzik még az is.
Bízok a tudósokban, orvosokban, kutatókban. Édesapám is orvos volt. Én is úgy vélem, hogy ha rosszat akarnának nekünk, arra sok más módjuk is lenne de egyébként sem ez a céljuk. Ahhoz túl elfoglaltak és empatikusak. Mert bizony vannak igazán empatikus orvosok is.
7-esnek is mégegyszer😂
Gulyásnak is megvan a 3,mégis kovidos. Elkaphatod, terjesztheted és kórházba is kerülhetsz. Attól mert ti valamit szeretnétek, az még nem lesz úgy😂
Tudom 5 ös
Tisztában vagyok vele,de nyílván se magamnak se másoknak nem akarok semmi szart átadni
Jelen pillanatban egyébként a munkahelyemen csak nekem és a páromnak van meg az oltásunk senki másnak mindenki covidos lett csak mi ketten nem.
Szóval ér valamit
Beadatom. Mert nem szeretnék covid miatt kórházba kerülni. Ja, és a "beadatjátok" egy szó.
Értem én, hogy attól, hogy be vagyok oltva, még elkaphatom. A kulcsszó itt a valószínűség. Ha be vagyok oltva, sokkal kisebb az esélye annak, hogy kórházba kerülök. Nyilván nem 0, de nem mindegy, hogy 15% vagy 1%.
Ezen kár vitatkozni, az már teljesen biztos, hogy a 3 oltás jelentősen csökkenti annak a kockázatát, hogy valaki kórházba kerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!