Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Be adatjátok a 3.oltást?

SAMpernatural kérdése:

Be adatjátok a 3.oltást?

Figyelt kérdés

Ha igen miért?

És ha nem miért nem?

2021. nov. 3. 20:15
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
78%

Akik beadatják, azok ismerik Klaus Schwab írásait, könyveit, nyilatkozatait? Tudják hogyan zajlott le a 2009-es H1N1 "pándémia"?

Hogy honnan és hogyan, ki által keletkeznek azok a hírek, amiket elmondanak nekünk?

Csak azért kérdezem, mert ha tudják és ismerik ezeket, akkor lelkük rajta😄

2021. nov. 4. 07:41
 22/34 anonim ***** válasza:
74%

"Hogy honnan és hogyan, ki által keletkeznek azok a hírek, amiket elmondanak nekünk?

Csak azért kérdezem, mert ha tudják és ismerik ezeket, akkor lelkük rajta"

Fogalmuk nincs róla, hogy át vannak b@szva. De pont ez a lényeg, hogy majd a javaikat is mosolyogva tegyék be a kolhozba.

2021. nov. 4. 08:08
 23/34 anonim ***** válasza:
2%

Igen, de csakis azért, hogy a szélsőségesen oltásellenes, virustagado családtagjaimnak ily módon mutassam fel a középső ujjam.

Valójában semmi szükségem nem lenne rá, ahogy az oltás első két adagjára sem volt, hiszen egészségesen táplálkozom, rendszeresen sportolok, betegségeim nincsenek.

2021. nov. 4. 09:35
 24/34 anonim ***** válasza:
43%

Nem adatom be.

Majd csak a 193.-at, hátha az tényleg fog MŰKÖDNI is.

2021. nov. 4. 20:50
 25/34 anonim ***** válasza:
57%
Aki belement ebbe az oltás játékba, annak nemhogy 3. hanem 13. meg 23. oltás is lesz. Milyen oltás az, amit 4-5 havonta ismételni kell, zsarolni lehet vele az embereket, és senki nem vállal érte felelősséget?
2021. nov. 5. 02:00
 26/34 anonim ***** válasza:
56%
Természetesen kérem. Nem azért, mert összefosom magam a félelemtől, hanem mert se időm, se kedvem betegnek lenni. Az elmúlt 1,5 év a maszkozással és mindennel együtt ráébresztett arra, hogy mekkora life-hack nem betegnek lenni a téli szezonban. Így én például buszon és zsúfoltabb helyeken simán felveszem a maszkot - ahogy ázsiában évtizedek óta szokás is maguktól - még akkor is, ha pár kispolgár úgy néz rám, hogyha tekintettel ölni lehetne...
2021. nov. 5. 14:23
 27/34 anonim ***** válasza:
60%
26-os én ezt a life-hacket tudom csinálni maszk és oltások nélkül is évek óta. Simán hozom ezt a szintet😂
2021. nov. 5. 14:46
 28/34 anonim ***** válasza:
50%
Szerencsés vagy, örülj neki. Nekem kalap kaki az immunrendszerem sajnos, pedig sportolok 20 éve, egészségesen eszem, eleget pihenek, de minden évben télen átment rajtam egy 1-1,5 hetes influenza jellegű dolog, torokfájás, láz, köhögés, stb. Utálok beteg lenni.
2021. nov. 5. 15:16
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

"e minden évben télen átment rajtam egy 1-1,5 hetes influenza jellegű dolog, torokfájás, láz, köhögés, stb. Utálok beteg lenni."

Szintén, de a covid ezekhez képest nálam eltörpült, amin csodálkoztam. Ja, és eszembe sincs beadatni az oltást, 40 feletti vagyok.

2021. nov. 5. 15:40
 30/34 anonim ***** válasza:
73%
A 12 éve szunnyadó autoimmun betegségem az 1.Pfizer után úgy fellángolt, hogy már a 2.-at sem kaptam meg. Szóval nekem nem lesz 3.
2021. nov. 5. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!