Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Oltatlanok, felsorolnátok az...

Oltatlanok, felsorolnátok az érveiteket miért nem oltattok covid ellen?

Figyelt kérdés
Csak pontokba szedve a fő érveket röviden, nem kell kifejteni bővebben.

2021. nov. 2. 18:39
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
71%
#22 4-es vagyok. Ismétlem, én a kérdező kérdésére válaszoltam. Hidd el, minden kérdésedre válaszolnék és meg tudnálak győzni, ha akarnálak. De! Ez ezerszer végigfutott meccs részemről. Hülyékkel nem vitázom! Nem fogok belemenni dedós kérdezz-felelekbe, csak azért mert nem értesz velem egyet. Egyértelműen provokálsz, aminek nem itt van a helye. Tudod, az a vicc, hogy minden ilyen jellegű kérdésnél ez van. Az oltatlan érvel, kifejti, leírja, hogy miért nem oltat, az oltott meg beleköt, leszólja, hülyének nézi és kritizálni kezdi, ezzel vitát generálva. Szóval a kis szövegedet sem olvastam végig és nem is érdekel. Esetleg ha írsz privátban, minden kérdésedre válaszolok. De az, hogy itt nyíltan próbálsz lejáratni úgy, hogy okot sem adtam rá, max te vagy ítélkező és tudatlan, na azzal magadat minősíted.
2021. nov. 3. 00:34
 22/29 anonim ***** válasza:
10%
Én sem vagyok oltott, de mindegy. Az a baj, hogy te ad hominem stílusban érvelsz, amiben nincs sok racionalitás. Nem tudnál meggyőzni, mert az objektív valóságot nem lehet letagadni (sajnos te pont ezt teszed). Persze én vagyok a hülye, meg a nálam és nálad okosabb emberek…
2021. nov. 3. 00:41
 23/29 anonim ***** válasza:
71%
#24 Ismét egy töketlen beszólás. Még mindig nem igazán értem mi bajod, de oké, elfogadom, lépjünk tovább. Jobbulást!
2021. nov. 3. 00:48
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
25: megpróbáltam racionálisan megcáfolni az érveidet. Lehet rajtad ez nem segít, de másnak hasznos lehet zagyvaságok helyett értelmes dolgokat is olvasni.
2021. nov. 3. 01:00
 25/29 anonim ***** válasza:
58%
“Oltatlan és vírusfélő” nem zárják ki egymást.
2021. nov. 3. 01:01
 26/29 anonim ***** válasza:
76%

#26 Ok, lealacsonyodok a szintedre.

Persze, senki nem mondta, hogy nem szedhetsz vitamint, meg nem sportolhatsz, helyette azt mondták, hogy fertőtlenítsd a kezed, ahányszor csak tudod, ezzel kinyírva a kéz védőrétegét, ami szabad utat ad a vírusfertőzésnek, maradj otthon, kerüld a szabad levegőt, ne menj edzőterembe, de mégcsak sétálni se. A maszk szart nem ér, de ez már rég bebizonyosodott. Ha érne bármit is, nem ott tartanánk, ahol. A maszhoz fűzött reményeidhez még annyit, hogy sima nátha vírusnál az nem jutott eszedbe, hogy neked meg se kottyan, mást meg megfertőzöl és belehal?

Lusta vagyok utánaolvasni a kórházban ápolt covidosok oltott és oltatlan arányáról? 12 eü-s közeli ismerősöm van, asszem tudom mi a helyzet! Nem, nem takarítók, mielőtt ezzel jönnél, mentősök és covid osztályon dolgozók.

Én is mégegyszer ismétlem, hogy tévedsz.

Ha benned nincs annyi vírus, hogy téged megbetegítesen, akkor annyi sincs, hogy másokat megfertőzz.

A halálos ágyán mindenki szenved. De millió betegség és dolog van, ami miatt a halálos ágyra kerülhet egy ember. Kezdjek el rettegni már most, hogy egyszer rákban fogok meghalni?

Igen, valakinek az életébe kerül, mint ahogy nálad egy nátha, másnál egyenlő a halállal. Jó reggelt!

Hallottam, szerintem többet is tudok róla, mint te. Lényeg a lényeg, ami 4-5 hónapig ad csak "védelmet" az nem védőoltás. Pláne nem úgy, ha a "védett" időn belül, az oltás hatásának kifejtése után lesz az ember covidos és lélegeztetőgépen végzi.

Minden valós infó, amit írtam. Anonim oldalon, arc és név nélkül, nem fogok szó szerint pár ember kedvéért kamuzni, akik olvassák a kérdést.

2021. nov. 3. 01:30
 27/29 anonim ***** válasza:
Miért kell minden nap feltenni ezt a kérdést. Keress vissza, ott vannak a válaszaim.
2021. nov. 3. 09:07
 28/29 anonim ***** válasza:
96%

1. Nem tartozom veszélyeztetett csoportba semmilyen szempontból. Nem állítom azt, hogy a vírus nem lehet veszélyes egyes emberekre, de az már kiderült, hogy melyek ezek a csoportok.

2. Idősebb családtagjaim be vannak oltva (ha ez egyáltalán számít valamit) és szednek vitaminokat is. Nem járok tömegközlekedéssel, munkám során és úgy általában is nagyon kevés emberrel találkozom. Így nem érzem úgy, hogy különösebb veszélyt jelentenék másokra.

3. Nem bízom az oltásokban, és főleg nem a gyártóikban. Nem vagyok hajlandó kitenni magamat súlyos mellékhatások kockázatának. Inkább a kontrollcsoporthoz szeretnék tartozni ebben a nagyszabású kísérletben, ameddig csak lehet.

2021. nov. 3. 11:49
 29/29 anonim ***** válasza:
3%

"Lusta vagyok utánaolvasni a kórházban ápolt covidosok oltott és oltatlan arányáról? 12 eü-s közeli ismerősöm van, asszem tudom mi a helyzet!"

Én meg asszzem, nem tudod, mert mindössze egy tucatnyi ismerős időnkénti elmesélései alapján nem is tudhatod.

2021. nov. 3. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!