Kinek, milyen betegséget, elváltozást okozott eddig, és
melyik covid-oltás?
Figyelt kérdés
Egyre több helyen azt olvasni, (pl. itt is), hogy valaki felvette a covid oltást és beteg lett, nincs jól azóta, előjöttek olyan bajai amik eddig nem voltak, stb.
De kifejtést nem nagyon látok. Kinek milyen változást okozott az oltás, és melyik?
(Nem az aznap előjövő immunválaszra, hanem ami napokkal/hetekkel később történt tűnetekre gondolok)
Meg hallottam h van valami pfizer mellékhatások facebook csoport ahova tucaitjával írnak ilyeneket, de az zárt csoport és nem vagyok benne
Nővérem apósa Pfizert kapott. Láb bénulás... Előtte mindennap órákat sétált... Volt kórházban.... Nem tudják az okát. Ott tart, hogy teljesen érzéketlen a lába, gyakorlatilag fekszik. Mert mást nem tud. Ismerősömnél ugyanez... Pfizeres ő is. Nála sem tudják az okát.... Egyik napról a másikra... Edzett, életerős 30as.Érdekes. Én nem oltattok, illetve senkim a családban... Van egy véleményem, de azt megtartom magamnak... Jobb a békesség!
2021. nov. 2. 12:33
12/33 anonim válasza:
Két 50-es kolléganő szívinfarktust kapott, mindkettő Sputnyikot kapott, egy meg meghalt covidszerű tünetekben de soha nem produkált pozitív tesztet ő meg Sinopharmot kapott. Ja meg volt egy srác akinek tenyérnyi viszkető kelések lettek a Pfizertől de az szvsz nem olyan durva mint a többi. Persze az sem kellemes.
2021. nov. 2. 13:17
13/33 anonim válasza:
nekem és a környezetemben nem volt semmi
2021. nov. 2. 14:18
14/33 anonim válasza:
#7 Ha eddig nem tűnt volna fel, az antivaxerek most telikürtölik az internetet azzal, hogy nekik tucatszámra haltak meg ismerőseik a covid elleni oltástól. Ezzel szemben a valóság az, hogy világszerte nagyon kevés halálesetet hoztak összefüggésbe az oltással és tudomásom szerint végül egyik sem nyert bizonyítást. Ha ezt, illetve a statisztikai valószínűségeket figyelembe vesszük, akkor teljes képtelenség, hogy valakinek három ismerőse az oltás következtében haljon meg, vagyis nyilvánvalóan hazudik az illető.
2021. nov. 2. 16:35
15/33 anonim válasza:
14
simán beledeglesz majd te is, csak ki előbb-ki utóbb majd meglátod ;)
2021. nov. 2. 16:43
16/33 anonim válasza:
#14: Nem vagyok oltásellenes, de ennél nagyobb butaságot ma még nem olvastam egyelőre.
2021. nov. 2. 17:29
17/33 anonim válasza:
Érdekes, hogy az ilyen vakcina mellékhatásos kérdéseknél 90%-ban kétféle válasz érkezik:
- az egyiknél senkinek nem lett semmi baja tőle
- a másik meg sorolja, hogy ez is beteg lett, az is lerokkant, többen meghaltak, stb.
Olyan választ nem nagyon olvastam még, hogy volt 1-2 akinek lett baja tőle. Ha van káros mellékhatás, akkor mindig tömegesen van, egy tucat ismerősnél.
2021. nov. 2. 18:54
18/33 anonim válasza:
#14 Hány igazolást küldjek privátba ? Ilynnel nem nagyob viccelnénk/hazudnánk..
2021. nov. 2. 19:06
19/33 anonim válasza:
#14 Pontosan így van, én is ez látom, hogy kitalálnak mindenféle kamu sztorikat, haláleseteket.
#18 Úgy látszik senki nem kíváncsi a kamu igazolásaidra.
2021. nov. 2. 19:42
20/33 anonim válasza:
nekem csak fájt a vállam, meg a második után 24 óráig magasabb volt kicsit a cukrom, diabom van, de semmi más
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!