Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kinek, milyen betegséget,...

Kinek, milyen betegséget, elváltozást okozott eddig, és melyik covid-oltás?

Figyelt kérdés

Egyre több helyen azt olvasni, (pl. itt is), hogy valaki felvette a covid oltást és beteg lett, nincs jól azóta, előjöttek olyan bajai amik eddig nem voltak, stb.

De kifejtést nem nagyon látok. Kinek milyen változást okozott az oltás, és melyik?

(Nem az aznap előjövő immunválaszra, hanem ami napokkal/hetekkel később történt tűnetekre gondolok)

Meg hallottam h van valami pfizer mellékhatások facebook csoport ahova tucaitjával írnak ilyeneket, de az zárt csoport és nem vagyok benne

2021. nov. 1. 18:37
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
46%
#19 Te meg mindent elhiszel a kormánynak.. Oltasd csak magad de ha 5 év mulva bármi komolyabb bajod lesz innen is örülni fogok neki :)
2021. nov. 2. 19:45
 22/33 anonim ***** válasza:
26%
#21 Tudjuk, hogy patkány vagy, nem kell bizonygatni!
2021. nov. 2. 19:52
 23/33 anonim ***** válasza:
65%
1, mert majd pont árról fognak mesélni az ismerősök, hogy milyen menstruációs zavaraik lettek?! XD
2021. nov. 3. 12:17
 24/33 anonim ***** válasza:
67%

Miert vannak lepontozva azok akiknél nem okozott problémát az oltás vagy nem tud ilyenről, és miért "felpontozva" azok, akiknél okozott problémát vagy haltak meg a környezetében?

Olyan érdekes ez..

Vagy azt elvezitek az "tetszik" nektek , akiknek bajuk lett tőle vagy belehalt valakijük? A többiek meg azért vannak lepontozva mert nem lett bajuk és senkijük nem halt bele?

Ez valami rosszindulatú pszichés zavar?

2021. nov. 5. 11:18
 25/33 anonim ***** válasza:
22%
24, Téged is lepontoztunk, mert nem látod át, hogy azért pontozzuk fel azokat akik valamilyen problémáról írtak, mert ezáltal beigazolódik a látásunk. És köszönjük nem kérünk vakcinagyárat, meg rettegésben tartást, oltástól függést, megkülönböztetést, kirekesztést. Azért ennyi hagy járjon már nekünk hogy azt pontozunk fel és le akit szeretnénk!
2021. nov. 5. 11:34
 26/33 anonim ***** válasza:
62%

Nem érted. Nagy ívben lexarom kit mit pontozgat itt. Egyértelmű, hogy azt ponzozzatok "fel" , akinek számotokra szimpatikus a válasza, mert így igazolva érzitek magatokat. Ugyhogy nyugodtan pontozgassal le, attol meg tisztában vagyok vele még ha nem is fogtad fel.

De miért kell "lepontozni" azokat, akiknek nem lett baja tőle? Erre valahogy nem sikerült válaszolni még most sem.

Ki a büdös franc akar rettegni meg vakcinagyárat, meg megkulonboztetest? Van szerinted olyan normális ember aki erre vágyik?

Mindig lesznek olyanok, akik nem olthatóak, meg olyanok is akik nem fognak. Nekünk is van a családban is ilyen. Szerinted van olyan akinél nincs vagy legalább a baráti körében? Szerinted arra vágyik, hogy ezt az embert "kirekesszék"?

Miért vizionaltok olyan dolgokat, ami nincs? Szerinted ha ilyet terveznenek az oltott csaladtagok hagynák, hogy az oltatlan rokonukkal, baratjukkal, gyerekukkel, szuleikkel ezt tegyék?

Tiszta paranoia ez már!

Na, pontozgassal ha ez tesz boldoggá. Semmire se mész vele, de legalább hülyeség, és nagyobb lesz az önbizalom.

Mindenesetre jó "szűrő" az biztos.

2021. nov. 5. 12:50
 27/33 anonim ***** válasza:
62%
Pfizert kaptam.Semmi gond nem volt vele és a környezetemnek sem.Ismerősöknek sem.
2021. nov. 5. 15:43
 28/33 anonim ***** válasza:
53%
#24 Igen, valami súlyos zavar van ezen emberek fejében, de ennél már csak az az érdekesebb, mindenféle kamu sztorikat kitalálnak és terjesztik a neten.
2021. nov. 5. 17:15
 29/33 anonim ***** válasza:
26%

26, akkor olvasd el még egyszer amit írtam, hátha megérted.

28, mert te aztán mindenki életébe ott vagy, hogy tudod melyik a kamu sztori. XD xD

Ennél többet nem számítanók ide írni.

2021. nov. 5. 17:29
 30/33 anonim ***** válasza:
55%

Elolvastam. Es értem is. Veled ellentétben, tudom értelmezni a leirt szöveget. De te úgy látszik meg mindig nem. A kérdésre valahogy még mindig nincs válasz.

Az utolsó mondatod kissé selejtes, de mivel én tudok mondatot értelmezni: szaladj csak. Kellemetlen, amikor nincsenek érvek. Ilyenkor szokás gyorsan "elköszönni ", amikor nincs több szufla. Megértem.

2021. nov. 5. 20:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!