Biztos, hogy a harmadik oltás most már tényleg védettséget ad?
Ugye úgy volt korábban, hogy elég kettő. Most láttam a tévében, hogy most már azt mondják, a három oltás adja a legnagyobb védettséget.
Ugye ebből nem az lesz, hogy majd a negyedik, ötödik... adja a még nagyobb védettséget?
Igen előkerült hirtelen Katika néni is és sztár lett XD
Tudom hogy szakértő nem erről van szó de na....
Aki érti érti mire gondolok aki nem az így járt
"az oltásokkal bohóckodni, mivel szélmalomharc az egész"
Ezt milyen pozícióból mondod? Csak mert az egész világ orvostársadalma más véleményen van.
"Csak mert az egész világ orvostársadalma más véleményen van."
Mármint az orvostársadalom azon fele amelyet nem bannoltak mindenhonnan az utóbbi másfél évben? Az a fele amely ma is megszólalhat nyilvánosan?
34, wow, ez aztán tudományos megfogalmazás. És minket néznék hülyének, mert ennyi nekünk nem elég, hanem kíváncsiak vagyunk mindenkire!!!
Szomorú a sztori....
Egyébként most komolyan! Mi a célja az oltásnak? Több helyen írják, hogy oltott is ugyanúgy fertőzhet, veszélyszes lehet bárkire az oltott is. Annyi, hogy enyhítHETi a tüneteket. Komolyan erre adunk ki több milliárd forintot védettségi kártyákért? Erre kell "oltakozni" ilyen nagy hévvel? Erre tiltanak el embereket ügyenesen a munkájuktól? Idővel pedig ellehetetlenítik őket?! Ész hová mész?! Kedvencem volt az a kamuduma, hogy az " ön élete fontos számunkra". Ettől jobban szerintem már nem köthetnének minket arcba, miután szétverték (mindegy hogy kik, nincs alkalmas gárda amúgy sem a vezetésre) az országot?!
...és akkor folyamatosan szúrkáld magad, mint egy rossz drogs, hogy legyen meg a "védettseged" xD, Ilyen-olyan variánsok kapnak napvilágra, amiket már azonnal tudnak kezelni oltással... xD ha keresztül-kasul oltatsz, kb. te leszel Duncan Mcleod (a halhatatlan hegylakó, anno sorozat volt), és amit szétvertek az évtizedek alatt az országban, az most majd egy csapásra kivirágzik. Mert az oltás működik... ?!?!?! Picit irreális, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!