Érdemes a harmadik oltást beadatni?
Meredeken felfutó tendenciát mutat a hazai járvángörbe, így gondolkozom a 3. oltáson. Júniusban kaptam meg a 2. dózis Astra-t, azóta gondolom, romlott a védelem.
Érdemes esetleg előtte antitest vizsgálatot ellenőrizni? Ha minden ok, akkor felesleges a 3. oltás.
Mik a tapasztalatok?
Én éppen ma csináltattam antitest vizsgálatot. Várom az eredményt.
Én áprilisban kaptam mindkét oltást.
Szputnyikot kaptam.
Ha meglesz az eredmény, megírom. Pár nap.
Megérkezett az ügyeletes Superman.
Köszönjük, hogy rövid hozzászólásod formájában a tudtunkra adtad a véleményed, de légy szíves, ezeket hagyd meg a konteós csoportjaidnak, ott bizonyára van erre igény. Itt nem volt ilyen kérdés.
Mivel teljesen egyénfüggő, kinek hogy reagál a szervezete az oltásra, vagy a fertőzesre, ezt így nem lehet megmondani.
Az antitest tesztelről mondogatják, hogy semmi értelme, de akkor igazábol az elész oltasosdinak sincs, legalabbis a Pfizernek semmiképp, mert az csak olyan antitestet termel, amit ilyenkor mérnek...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!