Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hétfőtől megint szájkosár....

Hétfőtől megint szájkosár. Csak azt nem tudom mi a francért oltattuk be magunkat?

Figyelt kérdés

Egyelőre csak a tömegközlekedésben, de pár nap és lesz az máshol is.

Szokás szerint szembeköpték magukat, idáig mást pofáztak. Aki védekezni akar vegye fel a maszkot vagy az oltást. De miért kell már megint kötelezővé tenni? Semmi értelme.

2021. okt. 28. 11:21
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
52%
28-as, de piszkos. Hogy tiszta legyen kb 20 percenként kéne cserélgetni, olyat amit origináltan veszünk elő a csomagolásból fertőtlenítve, különben szrt se ér az egész. Ja és hagy ne mondjam, amikor látom, hogy a koszos zsebükből veszik elő az emberek a koszos kezeikkel, ahol a telefon, kulcs, pénztárca van, hát nagyon tiszta ugye? :D
2021. okt. 29. 09:22
 32/43 anonim ***** válasza:
50%

A 20 perc honnan jön? Dolgoztam már steril körülmények között, ott a maszk típusától függően pár óra volt a sztenderd.

A koszos zseb az emberek egyéni igénytelensége, nem a maszk hibája.

2021. okt. 29. 09:29
 33/43 anonim ***** válasza:
24%
Ja amikor furdetlen retkes ruhas.... annak aztan tiszta a rongya.
2021. okt. 29. 09:32
 34/43 anonim ***** válasza:
39%

A legtöbb ember azért valljuk be egyszerű textil maszkot hord, vagy amit a gyógyszertárban lehet kapni legolcsóbb fajta. Amikor 20p/félóra után átnedvesedik hát elég gusztusos. Múltkor is egy ismerősömön rajta volt és úgy beszélt hozzám egy jó nagy nedv folttal a közepén :'(((( Ne haragudj meg de nekem nem fűlik hozzá a fogam, hogy visszaszívjam a saját toxinjaimat. Számomra életellenes és sértő. Szinte sosem hordtam maszkot és nem is fogok, csak akkor amikor már nagyon muszáj volt boltokban arra a 10 percre pl. És már eleve kimondták, h semmit sem ér, akkor miért erőltetik még mindig. Vicc

A jó Isten nem azért teremtett bennünket, meg a levegőt, hogy megvonjuk magunktól.

2021. okt. 29. 09:35
 35/43 anonim ***** válasza:
66%

Továbbra is fenntartom, hogy az emberek egyéni igénytelensége nem a maszk hibája.

"már eleve kimondták, h semmit sem ér" - kik? Hol?

2021. okt. 29. 09:46
 36/43 anonim ***** válasza:
16%

Te nem tájékozódsz? Rengeteg orvos azóta kimondta. Nyilván közmédiában nem fogod hallani, keresni kell az infókat.

Ez egy régebbi cikk, de a lényegen nem változtat: [link]

"The surgeon general on Saturday urged the public to stop buying masks, warning that it won’t help against the spread of the coronavirus but will take away important resources from health care professionals."

Idén Faucci is kijelentette, na meg az ország közkedvelt Cilije.. Meg számos beszélgetős műsorban elhangzott.

Ja hozzáteszem orvos ismerősöm is mondta, h a tüdőbetegeknek azóta javult az állapotuk, mióta letették a maszkot.

2021. okt. 29. 10:06
 37/43 anonim ***** válasza:
74%

Nem vagyok előfizetve így nem engedi elolvasni a cikket, de már a bevezető szöveg is arról szól, hogy a szakembereknek nem maradt elég maszk. Nyilván nekik nagyobb szükségük van a maszkra, így az ő kárukon természetes hogy nem szabad felvásárolni a készleteket, de ez rég nem téma...

2021. okt. 29. 10:09
 38/43 A kérdező kommentje:
Az egész csak azért van, hogy elmondhassák, hogy "tettek" valamit, a hőbörgők meg, akik szerint miért nem "tesznek" már valamit legalább 1-2 hétre elhallgassanak. Mindeközben az egész csak egy színház, mivel a számokra nem lesz semmilyen hatással, bárki megláthatja.
2021. okt. 29. 10:13
 39/43 anonim ***** válasza:
49%
Úgy bizony színház.. Csak azokat lehet átvágni, akik hagyják..
2021. okt. 29. 10:43
 40/43 anonim ***** válasza:
61%
Most én is kicsit átverve érzem magam. Fél éve még azt szajkózták hogy az oltással véget vetünk ennek az egésznek. Hát nem így történt. Annak reményében oltattam be magam májusban hogy vége lesz az álarcosbálnak, pedig nem akartam oltatni. Ja és a maszkot most részben az ellenzék és KariGeri könyörögte ki.
2021. okt. 29. 15:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!