Hétfőtől megint szájkosár. Csak azt nem tudom mi a francért oltattuk be magunkat?
Egyelőre csak a tömegközlekedésben, de pár nap és lesz az máshol is.
Szokás szerint szembeköpték magukat, idáig mást pofáztak. Aki védekezni akar vegye fel a maszkot vagy az oltást. De miért kell már megint kötelezővé tenni? Semmi értelme.
"Ahogy kifele lehet szűrni a levegőt, úgy befele is, jó reggelt"
Nem a viselőjét védi még a szűrős maszk se, jó reggelt. Ezért kellene mindenkinek hordani olyat, ami kifele szűr, akkor szimplán csak nem terjeng a levegőben.
Nyilván már beoltatta magát aki akarta, de én mondjuk szeretném ha nem omlana össze a kórházi ellátás megint a többmillió oltatlan esetleges intenzív kezelése miatt.
Nyilván nem piszkos rongyot kell hordani...
Egyedül nem. De amúgy nyilván a nagyszüleimnél felveszem a maszkot.
Honnan tudod, hogy saját kocsi? Honnan tudod, hogy nem fogja pár perc múlva felvenni egy ismerősét akit nem akar megfertőzni?
Honnan tudod, hogy nem csak 1 percet ül a kocsiban két bolt között? (Ilyen esetben egyszerűbb és tisztább fent hagyni, mint le- és felvenni.)
Illetve nekem volt, hogy egész egyszerűen elfelejtettem hogy rajtam van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!