Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hétfőtől megint szájkosár....

Hétfőtől megint szájkosár. Csak azt nem tudom mi a francért oltattuk be magunkat?

Figyelt kérdés

Egyelőre csak a tömegközlekedésben, de pár nap és lesz az máshol is.

Szokás szerint szembeköpték magukat, idáig mást pofáztak. Aki védekezni akar vegye fel a maszkot vagy az oltást. De miért kell már megint kötelezővé tenni? Semmi értelme.

2021. okt. 28. 11:21
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
72%
Ezekszerint az oltas nem ved.
2021. okt. 28. 11:28
 2/43 anonim ***** válasza:
66%
Ha oltott vagy, akkor is terjesztheted, még ha kisebb eséllyel is.
2021. okt. 28. 11:38
 3/43 anonim ***** válasza:
54%
Ugye? Mondjuk én nem oltattam be magamat, mert a következőre meg az derül ki, hogy az oltások kifejezetten károsak.
2021. okt. 28. 11:40
 4/43 A kérdező kommentje:

2-es

És? Mivel te beoltattad magad és/vagy önként maszkot viselsz, lényegtelen, hogy terjesztem-e.

2021. okt. 28. 12:18
 5/43 anonim ***** válasza:
93%

Nem engem kell meggyőznöd, nem én hoztam a rendeletet. Nyitott kapukat döngetsz, nekem aztán tökmindegy hogy kell-e maszk vagy sem. Csak választ adtam a kérdésedre, azt hittem ezért írtad ki.

2021. okt. 28. 12:20
 6/43 A kérdező kommentje:
Ok, de nem logikusat. Nem veled vitatkozom, hanem azzal, amit írtál. Mert persze igaz, csak éppen semmilyen módon nem indokolja a kötelező maszkviselést.
2021. okt. 28. 12:22
 7/43 anonim ***** válasza:
85%
"Csak választ adtam a kérdésedre, azt hittem ezért írtad ki." Azért írta ki, mert már másfél éve itt pörögnek ezen, megy a hisztike, ettől izgi az élete kb. Itt figyelnek rá, ennyi.
2021. okt. 28. 12:23
 8/43 anonim ***** válasza:
58%

Mert persze igaz, csak éppen semmilyen módon nem indokolja a kötelező maszkviselést.

Hú ez legyen a legnagyobb bajod. Egy szaros maszk. Húha diktatúra. De más nem veri az ingerküszöbödet, csak a maszk. Óvoda.

2021. okt. 28. 12:25
 9/43 anonim ***** válasza:
33%
Nem az oltás nem véd, hanem kevesen adatják ne maguknak, szóval az antivaxoknak köszönjük meg ezt.
2021. okt. 28. 12:33
 10/43 anonim válasza:
56%
Ha neked egy "maszk" szájkosár...korlátolt
2021. okt. 28. 12:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!