Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hétfőtől megint szájkosár....

Hétfőtől megint szájkosár. Csak azt nem tudom mi a francért oltattuk be magunkat?

Figyelt kérdés

Egyelőre csak a tömegközlekedésben, de pár nap és lesz az máshol is.

Szokás szerint szembeköpték magukat, idáig mást pofáztak. Aki védekezni akar vegye fel a maszkot vagy az oltást. De miért kell már megint kötelezővé tenni? Semmi értelme.

2021. okt. 28. 11:21
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
46%

"Mert persze igaz, csak éppen semmilyen módon nem indokolja a kötelező maszkviselést."

Miért ne indokolná? Nem terjed = nem kerülnek kórházba annyian (az ország fele nincs beoltva) = nem omlik össze az egészségügy. Meg nem kerül kórházba olyan, aki eü okból nem oltható.

Annyira azért nem nagy rejtély...

2021. okt. 28. 12:48
 12/43 anonim ***** válasza:
29%
Oltáshiszti után most megint jön a maszkhiszti.... Gődénybirkák! 😁😁😁
2021. okt. 28. 13:23
 13/43 anonim ***** válasza:
82%
A biológiában csak valószínűségek vannak és nem egyértelműen 100%-os bizonyosság. Ezért mindent meg kell tenni ahhoz, hogy egészségesek maradjunk. A maszk időnként valóban kellemetlen, de van jó oldala is, hiszen pl. tavaly nem volt influenza járvány. Én vonaton is használom, mert a légkezelő rendszer nem szűri ki megfelelően a port és én bizony korábban rendszeresen köhögtem, mihelyt felszálltam a vonatra.
2021. okt. 28. 13:32
 14/43 anonim ***** válasza:
51%
14-es Magyarországon nem volt, itt Ukrajnában mivel senki nem hordja a maszkot covid is van meg influenza is. Tavaly Covidosok voltunk, aztán idén megkaptuk az oltást. Idén influenzésak voltunk... Senki sem veszi itt komolyan, szinte mindenki konteós gyökér. Kegyetlenül sok beteg van.
2021. okt. 28. 13:56
 15/43 anonim ***** válasza:
66%
Szájkosár nem lesz. Maszk igen.
2021. okt. 28. 14:14
 16/43 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező, te mások megharapására használod a fogaid?
2021. okt. 28. 14:27
 17/43 anonim ***** válasza:
55%
Amúgy igen, kutyát eddig is szájkosárral lehetett szállítani ha jól tudom. Más állatra meg mostantól se kell.
2021. okt. 28. 14:33
 18/43 A kérdező kommentje:

9-es

Mert szerinted műteni, meg a vonaton ülni az ugyanaz, mi, okostóni? Ugyanazok a követelmények pl a sterilitásra, a vonaton is egy nagybeteg ember fekszik előtted félig felvágva, akit védeni kell, ezért indokolt úgy kinézni, mint a műtőben.

12-es

A legtöbb országban hetek óta maszkolnak, semmivel sem jobb a helyzet, sőt többnyire rosszabb. Ki akadályoz meg téged, hogy maszkot vegyél? Védd magad! De ne tőlem várd el. Mások hülyesége miatt kell megint maszkolnunk, maszkoljon az, akik miatt az egész van.

13-as

A birka te vagy, mert szövegértelmezési problémáid vannak. Hogy jön ide Gődény? Ők oltásellenesek. Pont az ő birkái miatt kell megint maszkolni.

14-es

De nem mindegy milyen áron. A teljes testes ruha (ami a nővéreken is van) még jobban védene, emelné a valószínűségeidet, akkor azt miért nem írják elő mindenhol?

2021. okt. 28. 15:55
 19/43 anonim ***** válasza:
37%

"Ki akadályoz meg téged, hogy maszkot vegyél? Védd magad"

A maszk továbbra se a viselőt védi, hanem mindenki mást a viselőtől. Másfél éve ez folyik a csapból is.

2021. okt. 28. 15:58
 20/43 A kérdező kommentje:

20-as

Az attól függ milyen maszk. Ahogy kifele lehet szűrni a levegőt, úgy befele is, jó reggelt. És én továbbra sem akarok védeni senkit maga helyett, aki fél, hogy elkapja, oltassa be magát.

2021. okt. 28. 16:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!