Valószínű, hogy az immunrendszert blokkoló hatása miatt kapják el sokan oltások után a magas ellenanyagszint pedig nem véd semmitől. Itt jön képbe az ADE, mint antitestfüggő immunfokozás. Ergo simán bele is lehet halni, ez pedig oltás MELLÉKHATÁS. Bármennyire is tömik a hülyeséggel az emberek fejét, a vakcina nem véd, sőt inkább kára van, mint haszna, így fog járni majd a legtöbb beoltott ember sajnos, ha találkozik a vírussal. Mert fog találkozni... ez elkerülhetetlen.
Oltás párti vagyok, de annyira rosszul van, hogy percekig beszél kamerába és közben nem köhög, nem rekedt, nem izzad, nem tüsszent, nem folyik az orra,stb...,nekem ez fura. Inkább azt gondolom, hogy pár nap múlva jobban lesz hirtelen és persze az oltás népszerűsítése lesz a cél. Senki sem mondta sosem, hogy oltottan nem kaphatod el, de jelenleg az oltáson kívül nincs jobb megoldás.
2021. okt. 27. 13:48
12/18 anonim válasza:
Egyrészt nem láttam megjelölve, hogy milyen vakcinából kapott már két oltást az érintett személy. Másrészt azt sem tudni, hogy milyen módon tárolták az oltásig a vakcinát. Tagadhatatlan, hogy a pontos tárolási lehetőségeket még a gyógyszergyártók sem tudták pontosan kimérni. Én 3 Pfizert kaptam, de egyik oltásnál sem tudtam ellenőrizni, hogy az előírt -80°-on tárolták-e, az sem derült ki, hogy (még ha megfelelően tárolták is addig) az ampullából vagy fiolából felszívva a beadásig hogyan és mennyi ideig tárolták, márpedig ezek is jelentősen befolyásolják az orvosbiológiai hatást. Az asszisztens előhozott valahonnan egy edényt, amiben volt az oltóanyagot tartalmazó fecskendő, azt meg beszúrta az oltó személy. Itt aztán annyit lehet eltérni a gyógyszergyár ajánlásaitól, amennyi belefér.
2021. okt. 27. 14:13
13/18 Ypszilon1980 válasza:
#12:Igen, vannak ilyen kockázati tényezők is, de ez akárkinél előfordulhat, ellenőrizni nem lehet, csak bízunk benne, hogy helyesen járnak el. Ebben a cikkben viszont az van, hogy nagy volt az ellenanyag szint, tehát akkor az oltás megfelelő volt.
2021. okt. 27. 14:25
14/18 anonim válasza:
Az emberek összeugrasztására és a korlátozásokhoz való hozzászoktatására. Mindemellett pedig óriási üzlet is.
2021. okt. 27. 17:10
15/18 anonim válasza:
Nővér ismerősöm szerint ugyanannyi az oltott a kórházban mint az oltatlan. Az meg hogy kit visz el, az állapotán, egyéb betegségein múlik. Tapasztalata szerint tök mindegy, hogy oltott vagy oltatlan valaki, akinek vannak egyéb bajai (cukorbetegség, túlsúly, érrendszeri gondok, stb.) azokat viszi el a covid. De azokat az influenza is elviszi, mert azzal is vannak kórházban pont ugyanúgy.
2021. okt. 27. 17:14
16/18 anonim válasza:
#15 és a korosztály eloszlás is azonos?
2021. okt. 27. 18:04
17/18 anonim válasza:
15-ös, nekem szintén kórházban dolgozó ismerősöm szerint pedig kevesebb az oltott. Mentős ismerős szerint is sokkal ritkábban kell kimenniük covidoshoz amióta van oltás.
Személyes tapasztalt: nagynéném kérte az oltást, nem lett beteg. A férje nem kérte mert kamunak tartotta, covidos lett. Hiába élnek együtt nagynéném nem lett beteg, szóval valamit csak számít
2021. okt. 27. 18:15
18/18 anonim válasza:
Kérdező
és akkor most írnál valamit arról az 5,9 millióról is, aki oltást kapott és azóta sem volt fertőzött?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!