Az miért fáj másoknak ha engem nem érdekel a covid, se a covid vakcina?
Nem tudom.
Ők egy más világ.
Illogikus hiedelemrendszerrel.
A fószer két oltás után dögrováson van😄 de azért még nyomatja a hülyeséget, hogy csak az óttás.
A linken szereplő politikus nem az oltás miatt van rosszul, hanem a covid miatt, oltással is el lehet kapni, és szerintem amúgyis túl van játszva, kit érdekel, hogy ő mit nyilatkozik az oltásról, nem szakember.
Az, hogy valaki beoltatja magát vagy sem, hisz-e a Covidban, vagy hisz-e a súlyos szövődményeiben, az az ő dolga. Az igazság sajnos más, mert ez úgy van, hogy sokszor nem okoz szövődményt, talán sokan észre sem veszik, hogy átestek rajta, de egyszer csak majd elkapod és akkor te is ilyen rosszul lehetsz tőle. Az oltott is tud fertőzni valóban, de lényegesen kevesebb csíraszámmal.
5-ös, te.. Ki mondta, hogy az oltástól lett beteg😄.
Beadatta már 4 hónapja, magas az ellenanyag szintje... azt mégis kovidos. Akkor? Minden vakcina működik, vagy mi😄
Amúgy te szakember vagy, mert nagyon osztod itt az észt. Tünetmentes fertőzött, ühüm.
De foglaljuk össze:
A manus oltott, 2x,magas ellenanyag szintje van.
Mégis elkapja, ledönti, elmondása szerint még életében nem volt ilyen beteg.
Tehát az oltottat is a földbedöngöli, meg minden, de tovább adni már kevésbé tudja, mert lényegesen kevesebb a csíraszám, ühüm, ezt is értem😄
Van az a szint, ahol már nem az a hibás, aki hazudik, hanem az, aki még elhiszi. Te eljutottál ide😄
Mert az emberek nem akarnak újra lezárásokat, a kórházi ellátás akadozását, a veszélyeztetett szeretteik megbetegedését, stb.
Amúgy betegségek nélkül is illene néha kezet mosni, elég nagy igénytelenségre vall amit ettől írtál, covidtól függetlenül....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!