Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az miért fáj másoknak ha...

Az miért fáj másoknak ha engem nem érdekel a covid, se a covid vakcina?

Figyelt kérdés
Engem az elmúlt 2 év alatt nem változtatott meg semmi téren a covidos mizéria. Jövök-megyek, találkozok ismerősökkel, puszi, pacsi, stb... Az elmúlt 2 évben rengeteg emberrel találkoztam, de eszembe sem jutott, hogy a covid így meg úgy. Voltam náthás, fájt a torkom, de semmivel sem több, mint régen. Éppen ezért a vakcina sem érdekel, nem oltatok be magam, nincs rá okom. Ma kérdezte egy ismerősöm, hogy be vagyok-e már oltva, rávágtam, hogy természetesen nem, minek? Mire ő elkezdett okoskodni, hogy hát minek? Hogy ne fertőzzek meg másokat. Pedig ez hülyeség, az oltott is fertőz és meg is betegszik. Ráadásul igyekszek politika és covidmentes életet élni, nem érdekel a vírus, se az oltás. Felőlem más bele is gebedhet, akkor sem oltatom be magam, nincs szükséges ilyen szennyekre a szervezetemben. Sose tudni mi bajom lehetne tőle, nálam ez nem is fog változni. Ha engem akarna a covid, már 100% megtalált volna, amennyit én emberek között vagyok, utazok ide-oda, társaságokban ahol köhögnek, fulladnak, taknyolnak. 2 év alatt olyan nincs, hogy nem, pedig kezet se mosok csak 1 nap egyszer és egy maszkot használtam tavaly 1 évig, sosem mostam.
2021. okt. 26. 23:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
38%

Nem tudom.

Ők egy más világ.

Illogikus hiedelemrendszerrel.

2021. okt. 26. 23:57
 2/18 anonim ***** válasza:
35%
A hülyeség fáj.
2021. okt. 27. 01:04
 3/18 anonim ***** válasza:
26%
Neked nem fontos a szaglásod, nem szeretsz jóízűeket enni, nincs féltett hozzátartozód, ez mellett jó a genetikád, és átment rajtad tünetmentesen.
2021. okt. 27. 04:07
 4/18 anonim ***** válasza:
78%

[link]

A fószer két oltás után dögrováson van😄 de azért még nyomatja a hülyeséget, hogy csak az óttás.

2021. okt. 27. 05:40
 5/18 Ypszilon1980 ***** válasza:
13%

A linken szereplő politikus nem az oltás miatt van rosszul, hanem a covid miatt, oltással is el lehet kapni, és szerintem amúgyis túl van játszva, kit érdekel, hogy ő mit nyilatkozik az oltásról, nem szakember.

Az, hogy valaki beoltatja magát vagy sem, hisz-e a Covidban, vagy hisz-e a súlyos szövődményeiben, az az ő dolga. Az igazság sajnos más, mert ez úgy van, hogy sokszor nem okoz szövődményt, talán sokan észre sem veszik, hogy átestek rajta, de egyszer csak majd elkapod és akkor te is ilyen rosszul lehetsz tőle. Az oltott is tud fertőzni valóban, de lényegesen kevesebb csíraszámmal.

2021. okt. 27. 06:11
 6/18 anonim ***** válasza:
74%

5-ös, te.. Ki mondta, hogy az oltástól lett beteg😄.

Beadatta már 4 hónapja, magas az ellenanyag szintje... azt mégis kovidos. Akkor? Minden vakcina működik, vagy mi😄

Amúgy te szakember vagy, mert nagyon osztod itt az észt. Tünetmentes fertőzött, ühüm.

De foglaljuk össze:

A manus oltott, 2x,magas ellenanyag szintje van.

Mégis elkapja, ledönti, elmondása szerint még életében nem volt ilyen beteg.

Tehát az oltottat is a földbedöngöli, meg minden, de tovább adni már kevésbé tudja, mert lényegesen kevesebb a csíraszám, ühüm, ezt is értem😄

Van az a szint, ahol már nem az a hibás, aki hazudik, hanem az, aki még elhiszi. Te eljutottál ide😄

2021. okt. 27. 06:48
 7/18 Ypszilon1980 ***** válasza:
21%
6:Jól van, tudtam, hogy ráharapsz, nyugi, persze, h nem oltástól beteg... 😆Lehet covidos oltás mellett is, senki sem garantálja, hogy nem kapja el, de egyelőre kórházba nem került,lélegeztetőn nincs. Szerintem meg van játszva, hogy majd 1 hét múlva semmi baja, ergo mennyire hatásos az oltás. Kétlem, hogy ha ennyire beteg, nem köhögné végig a videót.
2021. okt. 27. 07:21
 8/18 anonim ***** válasza:
88%
Mert a magyar ember olyan, hogy ha neki szar, akkor legyen másnak is. Tudod, dögöljön meg a szomszéd lova is.
2021. okt. 27. 09:55
 9/18 anonim ***** válasza:
71%
7-es, senki sem garantál semmit, senki nem vállal felelősséget. Lehetsz kovidos, megmakkanhatsz stb. Én ezt mind értem😄.
2021. okt. 27. 10:11
 10/18 anonim ***** válasza:
36%

Mert az emberek nem akarnak újra lezárásokat, a kórházi ellátás akadozását, a veszélyeztetett szeretteik megbetegedését, stb.

Amúgy betegségek nélkül is illene néha kezet mosni, elég nagy igénytelenségre vall amit ettől írtál, covidtól függetlenül....

2021. okt. 27. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!