Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az ivermectin tényleg hatékony...

Az ivermectin tényleg hatékony a covid-betgség kezelésére, és a megelőzésére, az ezt tanúsító gyakorló orvosok (nem celeb virológusok) ezeket rutinszerűen használják?

2021. okt. 25. 10:53
A kérdező szavazást indított:
Az ivermecetint kipróbáltam, hatásos volt és nincs mellékhatása
Az ivermectint 1981 óta sikeresen használják a vírusok ellen, nem csak a paraziták ellen!
Az ivermectin nem hatásos, azokat csak lovaknak adják, mert állati felhasználásra használható csak! .
13 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
24%
Az ezt tanúsító gyakorló ÁLLATorvosok (nem celeb virológusok) ezeket rutinszerűen használják.
2021. okt. 25. 10:56
 2/11 anonim ***** válasza:
31%
Ha megelőzésre jó lenne, akkor nyilván ezt használnák oltás helyett. De egyrészt állat gyógyszer és sokkal több mellékhatása van, mint pl az oltásnak.
2021. okt. 25. 11:11
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy ennyire okos és előrelátó választ adtál kérdésemre! Ment a zöld pacsi! :)

Én naiv, meg azt hittem, hogy azért van ekkor negatív propagandája az ivermectinnek, hogy ezeket a "parazita szerű dolgok" kifejlődését az ivermectin nehogy meggátolhassa az ember szervezetében!

Arra esetleg valami hasonló okos és előrelátó válaszod is van, hogy ezek a "parazita szerű dolgok" miért lehetnek a vakcinákban?

[link]

Aminek ez lehet a következménye?

[link]

2021. okt. 25. 11:27
 4/11 anonim ***** válasza:
41%
#2: Valóban sok mellékhatása van, de azért az oltásnál nem több. Egyik sem megoldás.
2021. okt. 25. 13:22
 5/11 anonim ***** válasza:
42%
#3: Légy szíves olvass utána, mi is az a Morgellons szindróma! ;)
2021. okt. 25. 13:58
 6/11 A kérdező kommentje:

Milyen mellékhatásai vannak?

2021. okt. 25. 14:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ő igen:

[link]

2021. okt. 25. 16:28
 8/11 anonim ***** válasza:
10%
Nem tudtam, hogy konteós vagy, akkor nem válaszoltam volna, mert felesleges. További szép napot, #2 voltam.
2021. okt. 25. 17:19
 9/11 anonim ***** válasza:
97%
konteó = a big pharma verziójával ellentétes.
2021. okt. 25. 21:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt a kifejezést, hogy „összeesküvés-elmélet” (konspirációs teória, konteó), azért találták ki, hogy elüssék, negligálják, komolytalanná, súlytalanná tegyék azoknak a törekvéseit, akik az igazságot keresik, az úgymond világban zajló események mozgatórugóit, erőit kutassák, ráleljenek a célokra, miértekre. Az igazságkeresők lejáratása legalább olyan fontos manapság, mint az igazságtalanság elterjesztése, követendő paradigmává emelése. Ezeket nem árt szem előtt tartani.
2021. okt. 26. 01:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!