A kötelező oltás egyenlő a diktatúrával?
Hiszen demokrácia van elvileg Alíz megválasztunk az a népnek a képviselője.magyarán semmi joguk ilyen törvényeket meghozni....
Ha mégis köteleznék akkor egyértelműen diktatúra van.
70-es, full igazad....... lenne, ha nem az oltottak betegednének le. Vagy másképpen fogalmazva, ha a magasan oltott országokban lecsengett volna a járvány, hiszen szinte mindenki oltott. Ezekben az országokban nincsenek már szinte oltatlanok, mégis, Hollandiában a hírek szerint nagy most a baj,talán a legrosszabb az EU-ban, 85% mellett.
Vagy még másképp fogalmazva, ez a lőszer már el lett lőve, hogy az oltatlanok miatt van.
Szinte nincs oltatlan Portugáliában, Gibraltárban és mégis szigorítani kényszerülnek, mert emelkednek az esetszámok. Szinte 100% oltott mellett. Botorság lenne azt hinni, hogy itt majd másképp lesz.
72-es, tele voltak vele a híroldalak😃 és nem akarlak meggyőzni.
71#
73 de ez most olyan, mintha azt mondtad volna, hogy "olvastam a facebookon"
Tudsz linkelni forrást? Kézzel fogható statisztikát? Hangsúlyozom: én megtettem. Ameddig ezt nem teszed meg, addig nincs súlya annak amit mondasz.
Már régóta nem adok forrást, akit érdekel a google segítségével 5 percen belül bármit ellenőrizni tud. Ezt mindenkire rábízom, nekem sem kell forrás, mert minden állítást ellenőrizni tudok.
De igazából úgy gondolom, hogy a világon az a forrás nem létezik, ami neked megváltoztatná az álláspontodat😃.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!