Lehetséges, hogy mostmár marad a maszkviselés zárt térben több országban is?
Jellemzően nem is engedték el a zárt téri maszkviselést a legtöbb európai országban.
A munkahelyemen mostanában vezetik vissza. Olyan területen, ahol fizikai képtelenség a home office, jó tapasztalatok voltam a maszkkal, mert nemcsak a COVID-ot fogta vissza, hanem jóval kevesebb volt a táppénz is.
Lehetséges, hogy Ázsiához hasonlóan Európában is szokás lesz a maszk pl a kevesebb fertőzés, táppénz érdekében?
30
Akkor Ázsiában eléggé behülyültek már évtizedekkel ezelőtt, hogy nem szeretnének betegek lenni.
De sokan hordják.
Amúgy mi zavar benne?
Miért?
Mi zavar a maszkban?
Mi.. Zavar.. A.. Maszkban?
Azt ugye vágod, hogy normál esetben, azaz egészséges embert nem fullaszt?
"Az zavarna, ha kötelezővé tennék"
Ruhát is kötelező viselni, mikor kimész az utcára, vagy elvisznek a rendőrök. Sőt, ha kocsiba ülsz, kötelező bekötni magad, különben elvisznek a rendőrök. Rosszabb esetben meg is halhatsz.
Zavarnak téged ezek a dolgok? Tudod én pl elég kicsike vagyok, és baszottul nyom az a k*va öv. Legszívesebben kivágnám a pitsába. De örülök neki hogy volt, mikor egy busz belénk jött az autópályán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!