Lehetséges, hogy mostmár marad a maszkviselés zárt térben több országban is?
Jellemzően nem is engedték el a zárt téri maszkviselést a legtöbb európai országban.
A munkahelyemen mostanában vezetik vissza. Olyan területen, ahol fizikai képtelenség a home office, jó tapasztalatok voltam a maszkkal, mert nemcsak a COVID-ot fogta vissza, hanem jóval kevesebb volt a táppénz is.
Lehetséges, hogy Ázsiához hasonlóan Európában is szokás lesz a maszk pl a kevesebb fertőzés, táppénz érdekében?
Oszinte leszek. En meg nem vagyok beoltva, de mar varok a hivasra, hogy mehessek.
Ennek ellenere, ahol keves ember van, jol erzem magam maszk nelkul is, nem felek. Amikor viszont bemegyek a Tescoba, vagy a plazaba, mindig csunyan neznek ram, de en mar rosszul vagyok a sok embertol, ha nincs rajtam maszk, igy mindig hordok. 100-bol 99 emberen viszont nincs. Holott, meg mindig ez a legjobb modja hogy akar ezt, akar az egyszeru influenza virusokat minden osztol telig kevesebb halottal veszeljuk at. En ugyan lehet nem halok meg, de a nagyanyam lehet, ha atadom neki.
Én azt nem értem, hogy eddig mindenhol azt hangoztatták, hogy 80% kell a nyájimmunitáshoz. Nos, nálunk az egyetemen ez több mint 85%, mégis úgy döntöttek, hogy kötelezően hordanunk kell a maszkot. Most akkor mivan??
#2 arra ne is gondolj, hogy vannak olyan emberek, akik krónikus, nem fertőző tüdőbetegek. Azoknak kínzás a maszk. És igen, akkor őket jobban veszélyezteti a vírus is, de pont erre van az oltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!