Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Önző dolog ha én nem akarok...

Önző dolog ha én nem akarok maszkot viselni de szeretném ha körülöttem az emberek viselnének?

Figyelt kérdés
Milyen ürüggyel kérhetném erre őket ami nem tűnik szemtelenségnek?
2021. okt. 13. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Nincs jó módszer ennek kivitelezésére. Etikusabb ez miatt ha te viseled. És jobban is véd:)
2021. okt. 13. 17:32
 2/5 anonim ***** válasza:
94%

Elviekben annak kellene hordania maszkot, aki beteg, hogy a többieket ne fertőzze. Azért kellett aztán kötelezően mindenkinek hordania, mert rájöttek, hogy önmagától senki sem fogja hordani, akkor sem, ha épp beteg.

Ez vonatkozik az összes felső légúti hurutos, köhögős megbetegedésre, nemcsak a mostani járványra.

Akkor önző a dolog, ha te is szenvedsz valami köhögős nyavalyában, de ennek ellenére nem vagy hajlandó hordani maszkot, míg ugyanezért a többiektől elvárnád.

És ha ez a helyzet, semmilyen ürüggyel nem tudsz rávenni másokat a viselésre.

2021. okt. 13. 17:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond nincs azzal ha te nem akarod, de ne várd el mástól sem.
2021. okt. 13. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Önző dolog-e azt várni a többi autóstól, hogy megálljon a piros lámpánál, amikor te minden piros lámpán tetszés szerinti időben szeretnél áthajtani?

Akinek elvárásai vannak a környezetével szemben - az minimum legyen példamutató. Nemhogy szemtelenségnek, de súlyos neveletlenségnek venném a kérést, vagy jobb esetben azt hinném, az illető megbuggyant.

2021. okt. 14. 11:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Mondd azt, hogy te nem viselheted egészségügyi okokból!
2021. okt. 16. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!