Miért hiszi azt körülöttem minden srác ha kedves vagyok vele hogy akarok tőle valamit?!
Komolyan eszem nincs hozzá, hogy azért, mert felkínálom hogy adok XY-nak egy zsepit mer köhög, miért olyan idegesen utasítja el mint aki attól fél hogy belezúgok? Ha valakivel kettesben beszélek mer épp nincs senki más körülöttünk miért kezdenek azonnal pletykálni? Nem is a két ember hozzáállása miatt nem lehet a mi sulinkban egy lány meg srác csak barátságban, hanem mert a környezet teszi kínossá. Tudom hogy nem lehet ezzel sok mindent kezdeni de azért mégiscsak megkérdezem ilyenkor: MIÉRT?!
Föl sem fogják a kanos tizenévesek micsoda tahók amikor két ellentétes nemű csevegését átpletykálja szexuális tartalmú fantáziálásba én meg csak nézek ki a fejemből hogy: Úristen, ilyen emberek léteznek!?
Metakommunikacio is letezik azert.
Ha vki hosszu ideig, de kimondva artatlanul kb csak az idöjarasrol is ha beszelgetnek es lathatoan elvezik egymas tarsasagat, siman lejön hogy több is lenne köztük, csak epp a körülmenyek nem engedik.
Exemen is siman latszott mikor egy teljesen nyakaba huzott leggingses elado lany beszelt neki a müszakin vég nélkül egy hàztartàsi termékröl, amit nekem vettünk volna, a testi nonverbalis kommunikaciobol meg teljesen lejött hogy az exemet màr nem is a termék erdekli hanem csorgo nyallal hallgatta a csajt aki készségesen àllt rendelkezésère es soha nem volt pont a végén annak amit mond.
Én voltam a gonosz mert megtörtem ezt a varàzst azzal hogy köszönjük rengeteg az info ennyire rèszletesen màr nem kell belemenni.
Mèg lecseszett az exem ahogy elmentünk hogy miert szoltam bele!!mondtam neki nem nekem lesz a haztartasi gép amugy??es ezen balheztunk hazaig mert sértette higy leallitottam"elküldtem" a p.namutogato csajt
Szerintem köze van ahhoz hogy, több szingli fefi van mint nő. Több férfi keres csak szex partner kapcsolatot mint nő.
Nehéz jó partnert találni legyen az hosszú távú kepcs, v csak alkalmi, örülünk ha egy nő kedves hozzánk, törődik velünk.
Talán ezért gondoljuk azt hogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!