Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 7-8 hónapja estem át covidon,...

7-8 hónapja estem át covidon, időközben be is lettem oltva, most beteg vagyok és náthás de már egy hete nincs nagyon javulás, betudható a dolog poszt covid szindrómának?

Figyelt kérdés

Ha, megfázok, náthás leszek, elkapok valami bacit, vírust(de nem covidos vagyok) akkor lehetséges, hogy a post covid miatt nehezebben megy a gyógyulás?

Már 6 napja beteg vagyok, torokfájással kezdődött az egész, ami aztán 2-3 nappal később véget is ért, utánna jött az orrfújás, orrdugulás és a gyengeség meg a rossz közérzet.

Mindent elkövettem a gyógyulás érdekében és drasztikusan nem javult az állapotom(azért valamennyit nyilván szerencsére:D)

De úgy érzem, hogy úgy igazán toppon csak úgy 5-7 nap múlva lennék

Sosem voltam betegeskedő típus, egyedül a covid tudott megviselni, azelőtt szerintem vagy 5 évig nem is voltam beteg(max náthás egy-két napig)

Lehetséges, hogy a post covid miatt gyógyulok most nehezebben és amiatt sikerült ilyen könnyen lebetegednem?

Még fontos infó lehet, hogy a betegséget úgy kaphattam el valakitől akivel együtt voltam mert ő is hasonló tüneteket produkált, mint én, valamint az édesanyja is

A válaszokat előre is köszönöm!

2021. okt. 9. 13:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%
#5: Persze én is a koporsóból írok.
2021. okt. 10. 10:12
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ötös, nekem 4 egyetlenegy ismerősöm sem halt meg a covid miatt, ellenben az oltástól négy is.
2021. okt. 10. 10:13
 13/15 anonim ***** válasza:
62%

5. válaszoló: Oltatlan vagyok és az ismeretségemben rengeteg ember, akik átestek a víruson és jól vannak, boldogan élnek, mint eddig, nem a hullaházban vannak.

Ellenben 2 oltott embert ismerek, egyik a volt kollegám, a másik a hentes akihez jártam húst venni mindig... ők oltás után haltak meg, egyik oltás után 2 nappal agyembólia, másik 2 hétre rá, folyamatos láz, köhögés, tüdőödéma, szívlégtelenség végül. Előtte egészséges emberek voltak. Okosan azért a hülyeségek böfögésével!

2021. okt. 10. 10:59
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
#13 tapasztalataimat írtam le.:) Nem hülyeségeket böfögök, valamint ugyanezt lehetne rád is mondani. Meg kell nézni a statisztikákat, hogy az elhunyt 30 ezerből hány volt beoltva. Erről ennyit, nem fogok veled veszekedni.
2021. okt. 11. 11:18
 15/15 anonim ***** válasza:
#14: Csak sajnos valaiért a kormány nem akarja kiadni ezeket az adatokat, pedig elég sokan követelik már. De ha neked van hivatalos és hiteles tatisztikád erről, akkor ne titkold, mutasd meg nekünk is.
2021. okt. 11. 13:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!