Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogy létezhet, hogy az ismerős...

Hogy létezhet, hogy az ismerősöm munkahelyén az oltatlanok nem kapnak fizetésemelést, csak az oltottak? Hogy lehet ezt megtenni? Ismert budapesti telephelyű cég.

Figyelt kérdés

2021. okt. 8. 01:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

#19 Ettől nem kell megijedni. Az USA egy teljesen másik kultúra, van ahol azt kötelezővé teheti egy konditerem, hogy borotválkozz a lábadon (férfiként és nőként is, mert nemek szerint nem diszkriminálhat), ha használni akarod a termet.

Több egyetemen is kötelezővé tették, kivéve, ha a vallásod vagy az eü állapotod tiltja stb. De az USA-ban elég sok minden alá van rendelve a gazdaságnak, ami az EU-ban elképzelhetetlen lenne.

GDPR-ról itt nem is hallottak, egyes telefontársaságok a hívásaidat rögzítik az apróbetűs rész értelmében, anélkül, hogy a hívott fél tudna róla. (Bár sokszor sz sem tudja, aki a telefonelőfizetést veszi).

2021. okt. 24. 18:51
 22/26 A kérdező kommentje:
Mert itt nem így van? :) Amúgy a hozzászólásod off, de érdekes és egyetértünk :)
2021. okt. 31. 04:56
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
#22 Közben láttam, hogy tényleg bevezették a kötelező oltást. Egyszerűen el sem hiszem, nem csak alkotmányellenes, hanem az EU-s szabályozások ellen is megy szerintem. Én a magam részéről teljesen ki vagyok tőle akadva, hogy ezt meg merték lépni.
2021. okt. 31. 05:04
 24/26 anonim ***** válasza:
Lesz ettől még rosszabb is, szerintem nemsokára vagy kilépünk az EU-ból vagy kirugnak, utána meg elszabadul a pokol ebben az országban....
2021. okt. 31. 05:41
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Elég sok országban van már kötelező oltás bizonyos területeken.

Mindenhol meg fogják ezt lépni előbb utóbb.

Csak az a kérdés, mit fognak szólni hozzá az emberek.

2021. okt. 31. 10:49
 26/26 anonim ***** válasza:
78%

Teljesen mindegy mit szólnak hozzá, még ha kimennek tüntetni/rendszert váltani akkor is leverik a tüntetést katonai/rendőri erővel amit abból a pénzből fizetnek amit ellopnak az emberektől.

Az összes kormány olyanná vált mint a maffia, elveszik a dolgozók pénzét védelmi pénz nevén, majd ha gond van veled, a saját pénzeden táplált verőembereket küldik rád, csak itt a védelmi pénz az "adó" a verőember pedig a "rendőr".

Bár talán a maffia jobb, ők legalább nem a bevételeid felét húznák be....

2021. okt. 31. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!