Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nem furcsa nektek ez a kétirán...

Nem furcsa nektek ez a kétirányú, egymásnak ellentmondó kommunikáció?

Figyelt kérdés

Oltasd be magad, mert a vakcina megvéd a súlyos betegségtől. De: harmadik oltás kell, mert a kórházba kerültek statisztikái alapján az oltás nem véd meg a kórházba kerüléstől.

[link]

[link] (Wales-ben a kórházban ápoltak 87%-a be van oltva.)

2021. szept. 25. 10:01
1 2 3 4 5
 11/45 HakapiszikMatyi ***** válasza:
20%

Az igazság az, hogy most "divat" oltásellenesnek lenni. Az oltásellenes mozgalom egyidős a vakcinával. (Akit érdekel, nézzen utána, honnan ered a "vakcina" elnevezés.) Azért, akármit állítottak is az akkori oltásellenesek, mégsem változtak tehénné a beoltottak...:) Ilyen mozgalmak COVID előtt is voltak, és lesznek. Nagyon sok szülő napjainkban nem adatja be a gyermekének a kötelező, bejáratott oltásokat sem, de most a COVID minden ilyen hírt, mozgalmat háttérbe szorít.

Amúgy az oltásellenes "hívő", az pont olyan, mint egy vallási fanatikus. Ez nem baj, csak ne próbálják ráerőltetni a "vallásukat" másokra...

2021. szept. 26. 04:43
 12/45 anonim ***** válasza:
73%

"A világon 231 525 879 ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 4 742 894 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint vasárnap reggeli adatai szerint"

Ez?világjárvány?

Kb.nyolcmilliárdból negyedmilliárd gyógyult kb.ötmillió halott úgy h félidőben lett oltás?

Most komolyan?ezért megy a hiszti meg a világpánik lassan két éve?!

2021. szept. 26. 14:05
 13/45 anonim ***** válasza:
15%

Nem hiszem el, hogy másfél év után még mindig itt tartunk:

-ezek a hivatalosan rögzített adatok. A valódi számok ennél nagyobbak

-ezeket a számokat olyan korlátozó intézkedések mellett értük el, amikkel a hagyományos megfázásos megbetegedések gyakorlatilag eltűntek

Igen, EZ egy világjárvány.

2021. szept. 26. 14:09
 14/45 anonim ***** válasza:
0%

12: Igen, nézz utána a világjárvány definíciójának, hogy mi alapján nyilvánítanak valamit annak. Segítek:

[link]

2021. szept. 26. 14:38
 15/45 anonim ***** válasza:
76%

Hazudsz mint a vízfolyás,eddig azért nyavajogtatok h nem hiszünk a hivatalos adatoknak most meg h kiderült h messze nem volt világvége ,most meg már azt mondjátok h nem számítanak a hivatalos adatok...

A második kijelentésed meg úgy ahogy van rágalom.nem tűntek el csak a média túlkiabálta.

A korlátozó intézkedések meg természetesen semmit sem segítettek ,legfeljebb tönkretették családok millíóinak az életét.

Imádkozzál h a következő hat hónapban legalább kétmilliárdan haljanak meg a járványocskátokban ,mert ha nem ,a kovidhívőknek felelniük kell majd a műbalhéjuk miatt világszinten...

2021. szept. 26. 14:42
 16/45 anonim ***** válasza:
5%

Elolvastam. A WHO definíciójára hivatkoznak, amelyik, ezen definíció alapján pandémiának nyilvánította a Covid 19-et. Hihetetlenek vagytok, hogy sorra olyan dolgokat linkeltek, amik telibe cáfolnak titeket.

Sok szerencsét az elképzelt kis "nürnbergi peretekhez", ahol olyanok nyilvánítanak nácinak orvosokat, akik inkább az összes időset és krónikus beteget beáldozták volna, csak ne legyen kényelmetlenebb az életük.

2021. szept. 26. 14:57
 17/45 anonim ***** válasza:
64%

Eléggé el vagy tévedve ha azt hiszed h a kovidhiszti után nem fogják számonkérni a sok szarkeverőt azért mert tönkretették a világgazdaságot a társadalmat és az emberi jogokat...

Csak itthon százezrek mentek tönkre a bezárások alatt és ezrek haltak meg mert kidobták őket a kórházakból...

Itthon is nyilatkozott olyan "szakértő" aki azt nyilatkozta h a negyedik hullám "elviszi az ország felét".Az nem pánikkeltés ?Magyar emberek millióinak a halálával fenyegetőzni egy szaros kis senkinek?Minimum életfogyt!

2021. szept. 26. 15:04
 18/45 anonim ***** válasza:
44%
16: 14 vagyok, nem tudom mire fel ez a hangnem, nekem úgy tűnik mi ugyanazon oldalon állunk... Én azért hoztam ezt a linket, hogy bizonyítsam, igen, a Covid-19 egy pandémia...
2021. szept. 26. 15:08
 19/45 anonim ***** válasza:
40%

[link]

Tessék az összes nyilatkozat negyedik havi és semmi sem jött be belőle!

Nagypofájú zacher is fenyegetőzött a terasznyitás után,hazudott!

2021. szept. 26. 15:13
 20/45 anonim ***** válasza:
72%

Ezért fordított esetben rémhírterjesztésért elvittek volna,érdeker ebből sem lett a hazudozáson kívül semmi.

[link]

2021. szept. 26. 15:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!