A maszkviselés vagy az oltás a hatékonyabb eszköz szerinted?
25#
El sem tudod kèpzelni hányan nem mosnak kezet wc után, ès utána buszon utaznak, közèrtbe mennek, összefogdosnak mindent stb.
Ès te nem mosol kezet a boltbòl kijőve stb. Tehát nem a Wc az elsődleges virus ès baciforrás!
"te nem mosol kezet a boltbòl kijőve"
Ezt honnan veszed? Követed őt? :D
A boltok bejáratához odakészített kézfertőtlenítőt kifelé menet is szabad használni. Miért ne használná ő is?
27# Nem a te hibád, de mint sok emberbe, a piacgazdaság belèd nevelte azt a dogmát is, hogy azèrt èlsz sokáig, mert sok gyògyszert szedsz.
A közèpkorban nem azèrt èltek rövid ideig, mert nem nem szedtek kemikáliákat.Azèrt èltek kevesebb ideig, mert volt 3èlelmiszer amit ettek ès a tápanyagok,ásványi anyagok meg vitaminok hiányában gyenge volt a szervezetük.
Egy járvány is mindìg akkor tud pusztìtani, ha az embereknek nincs mit enni stb.
Használj jò sok fertőtlenìtőt, ìrtsad a bacikat vele!
Na ez is nagy nèpbutìtò parasztvakìtás.
Olyan szinten fog eltunyulni a vèdekező kèpessèged, hogy a gyògyszeripar milliárdosai nagy örömère, csak kemikáliákon fogsz èlni, mert máskèppen belehalsz egy megfázásba is.Ha ezt nem tudod vagy nem akarod felfogni, akkor csináld csak nyugottan, a te èleted!
Egészségedre. A fiatal szervezet altalaban erős. Nem lesz ez mindig így. A kórokozók attol meg jelen vannak a párod nemi szerven is, meg a szádban is a kezedrol nem is beszélve. (Amivel lehet, hogy olyan dolgot érintettek meg, amiben a hajléktalan a szaros kezét.
Láttam már nénit akinek a nyála csorgott a termékekre a boltban. Egyszerűen elfelejtette lenyelni, meg fikás tejes dobozt. Ezeket meg megfogod, utana meg a nőd pinajat tapogatod..
Ti tudjátok. Nekem felfordul tole a gyomrom.
Kell ennyi a szervezetnek, hogy ellenálló maradjon. Mikor gennyes mandulagyulladása volt a páromnak, akkor sem mellőztük a nyelves csókot. Nem is tudom, hogy ezen kattog valaki, hogy mennyi szar meg ilyen-olyan trutyi kerülhet az emberbe mások miatt... hát nem tudom belém mi kerül vagy került, de beteg nem vagyok az tuti. Olyat ismerek aki mindig fertőtlenít és kezet mos stb. mégis rendszeresen beteg. Inkább ez a túlzott fertőtlenítés vezet oda, hogy beteg lesz valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!