A maszkviselés vagy az oltás a hatékonyabb eszköz szerinted?
21
Az immunrendszer sokszor nem tökéletes. Lásd autoimmun betegségek (minden 5. nőt érint), anafilaxiás sok, allergiás asztma illetve az emberek várható élettartama 200 évvel ezelőtt és még régebben.
23
Én algopyrin érzékeny vagyok, tehát nekem is valamire rosszul reagál az immunrendszerem. Még sem lettem vírusok miatt beteg, pedig gyerekként azért átestem jó pár ilyen víruson, amikor tényleg beteg voltam. Nekem alap, hogy koszos, buszos, boltos kézzel eszek, megfogom az ételt. Körmöm rágom a buszon. Valószínű annyira sokat találkozok vírusokkal és bacikkal, hogy pont emiatt erős az immunmemóriám. Itt a kulcs. A túlzott higiénia elfelejteti az immunrendszerrel mit is kell tennie valójában, ez igaz a maszkra, izolációra, mind rontja az immunitást.
23# Ne kezdj mindenfèle immunbetegsègről hadoválni, mert a 21# nem erről beszèlt.
Arròl beszèlt, hogy a bacilusok meg a vìrusok valami iszonyatos dèmoni ellensègnek vannak beállìtva, pedig tele vagy velük ès meghalnál, ha nem lennènek.Minèl több fèlèvel találkozol, annál jobb, mert állandò kondiban tartja az immunrendszered! Tudod mièrt vannak fèlelmetes gyilkosnak beállìtva a vìrusok, baktèriumok?
Mert a gyògyszeriparban akkora pènz van, hogy èrdekük minden szart, minèl nagyobb mennyisègben eladni.Ma úgy járnak az emberek a gyògyszertárba, mint az èlelmiszerboltba.Ès minèl több sart szedsz be, jò sok fertőtlenìtőt használva, a baktèrium mentesìtett sarrá tartòsìtott èlelmiszereket magadba tömve, csak egyre jobban gyengìted az immunrendszered.Na ebbe halsz bele, nem a Covidba egy egèszsèges vèdekező kèpessèggel.Ha birka vagy bedőlsz a parasztvakìtásnak.Ha okos vagy, tudatosan èled az èleted ès boldog leszel!
"Minèl több fèlèvel találkozol, annál jobb"
Vagyis vece utan se moss kezet, ulj nyugodtan az asztalhoz egybol?
A középkorban kezet sem mostak, mégis a felnőttkort se élte meg a túlnyomó többség a szuper immunrendszerével.
Míg mi a gyógyszerek miatt élünk 60-80 évet.
ITT dőlt meg az elméletetek.
igen, az immunrendszer jó működése fontos. De szerintem fogj egy könyvet..vagy képezd ki magad, és utána gyere vissza leírni mit tanultál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!