Most valami új vírus van, ami csak az oltottakat támadja, vagy az oltásoknak van ilyen mellékhatása?
A feleségemnek kötelező volt az oltás, különben kirúgták volna. Pár nappal az oltás után beteg lett, lázas, stb., most is az még. Nekem semmi bajom.
A legjobb barátom feleségét még tavasszal oltották, most nála is hasonló tünetek voltak, napokig magas láz, torokfájás, stb. A férje szintén oltatlan, neki semmi baja.
A fiam szintén beteg volt, és még öt-hat ismerősöm, de mind oltott volt, az oltatlan ismerőseimnek senkinek semmi baja sem volt.
Persze ez lehet az oltás mellékhatása is, de ezeket a mellékhatásokat sehol sem dokumentálják, így aztán mindenütt veszélytelennek tüntetik fel a vakcinákat.
Viszont az kérdés, hogy ez az oltás mellékhatása, vagy valami új vírustörzs, ami csak az oltottakra hat?
Én is sima takonykórral vagyok itthon, és várom a pcr tesztet, mert a covidon kívül valahogy minden más ilyen betegséget elfelejtettünk.
Én és a férjem öltött, a gyerekek nem, versenyt orrfújunk. Tök vicces.
Oltottak és nem vagyok beteg, nem is voltam, pedig járok közösségbe.
Van pár barátom, akik most összeszedtek valamit, ami nem covid, valami torokfájós, orrfolyós cuccot. Már vagy több hónapja oltattak, semmi köze hozzá.
Mellékhatás pedig nálam nem nagyon volt, kis hőemelkedés, hasmenés. Haverom pedig belázasodott rendesen, de aztán semmi baja nem volt emiatt később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!