Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Most valami új vírus van, ami...

Most valami új vírus van, ami csak az oltottakat támadja, vagy az oltásoknak van ilyen mellékhatása?

Figyelt kérdés

A feleségemnek kötelező volt az oltás, különben kirúgták volna. Pár nappal az oltás után beteg lett, lázas, stb., most is az még. Nekem semmi bajom.

A legjobb barátom feleségét még tavasszal oltották, most nála is hasonló tünetek voltak, napokig magas láz, torokfájás, stb. A férje szintén oltatlan, neki semmi baja.

A fiam szintén beteg volt, és még öt-hat ismerősöm, de mind oltott volt, az oltatlan ismerőseimnek senkinek semmi baja sem volt.

Persze ez lehet az oltás mellékhatása is, de ezeket a mellékhatásokat sehol sem dokumentálják, így aztán mindenütt veszélytelennek tüntetik fel a vakcinákat.

Viszont az kérdés, hogy ez az oltás mellékhatása, vagy valami új vírustörzs, ami csak az oltottakra hat?

2021. szept. 23. 10:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%
Tesóm gyereke most van abban a korban, hogy gyakran kap oltásokat és szinte mindegyik után belázasodik meg ilyenek. Akkor a korona elleni oltás miért lenne más? Ezek természetes reakciók, nem kell túllihegni a témát. Mellesleg influenza/náthaszezon van, lehet a véletlen műve is, hogy a te ismerőseid közül pont csak oltottak betegek. Én oltott vagyok, a munkahelyemen csomóan betegek, én lekopogom semmi bajom, pedig hetek óta betegszik le valaki.
2021. szept. 23. 12:28
 12/19 anonim ***** válasza:
64%
#4 hú de sötét vagy🤣Nyilván senki nem megy házhoz megkérdezni, hogy van-e mellékhatása oltás után, hanem van erre platform, ahol be tudod jelenteni és ott felveszik a mellékhatások közé.
2021. szept. 23. 12:30
 13/19 anonim ***** válasza:
76%
De amúgy meg kellene érteni, hogy oltás után láz, fejfájás, gyengeség, rosszullét stb. nem mellékhatás!!! Ez oltási reakció, napokon belül elmúlik.
2021. szept. 23. 12:59
 14/19 anonim ***** válasza:
74%

Én is sima takonykórral vagyok itthon, és várom a pcr tesztet, mert a covidon kívül valahogy minden más ilyen betegséget elfelejtettünk.

Én és a férjem öltött, a gyerekek nem, versenyt orrfújunk. Tök vicces.

2021. szept. 23. 13:44
 15/19 anonim ***** válasza:
55%
4-es vagyok, azért mert megkérdeztem h mivel oltották a feleségét azért miért lettem lepontozva? "költői kérdés"
2021. szept. 23. 15:14
 16/19 anonim ***** válasza:
55%

Oltottak és nem vagyok beteg, nem is voltam, pedig járok közösségbe.

Van pár barátom, akik most összeszedtek valamit, ami nem covid, valami torokfájós, orrfolyós cuccot. Már vagy több hónapja oltattak, semmi köze hozzá.

Mellékhatás pedig nálam nem nagyon volt, kis hőemelkedés, hasmenés. Haverom pedig belázasodott rendesen, de aztán semmi baja nem volt emiatt később.

2021. szept. 23. 15:30
 17/19 anonim ***** válasza:
43%
Jaj, ez a hülye kamu terjed az oltásellenes csoportokban is...
2021. szept. 23. 17:38
 18/19 anonim ***** válasza:
40%
Az oltás után, ha van valamilyen "mellékhatás", az azért van, mert a szervezet reagált az oltásra. Ez a jó.
2021. szept. 24. 10:47
 19/19 Senior Séf ***** válasza:
91%
Az oltás az immunrendszerbe piszkál bele. Amíg azzal szarakodik a szervezet, szinte teljesen védtelen más vírusokkal szemben.
2021. szept. 24. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!