Ezt senki sem tudhatja. Ha előre lehetne látni, soha egy gyógyszert sem kellene kivonni a forgalomból a nem várt súlyos mellekhatasai miatt.
2021. márc. 9. 22:46
2/30 anonim válasza:
Ezt senki nem tudja előre.
2021. márc. 9. 22:51
3/30 DeMoR válasza:
Mivel még nem tudunk időben utazni, így nem tudjuk, és azok akik oltattak, remélhetik, hogy milliárdokat érő M.I.-k helyesen dolgoztak :D
2021. márc. 9. 22:53
4/30 anonim válasza:
Végigolvastam erről egy pár tanulmányt. Nagyjából azt szűrtem le belőlük amit az előttem "szólók".
Talán annyi a +, hogy az ú.n. első generációs vakcinákról már van hosszú távú tapasztalat (ez éppen a kínai) de -nem emlékszem a pontos adatra- 1000,10.000 esetből 1-2 esetben akadnak komplikációk.
2021. márc. 9. 23:03
5/30 A kérdező kommentje:
Értem és így hosszabb távon melyik tűnik a legbiztonságosabbnak hosszútàvú m.hatások szempontjából? Pl. Melyik az amelyik nem változtatja meg a DNS-ünket és/vagy nem leszünk rákosak, meddők stb. Amit olvastam,abból azt szűrtem le, hogy az AstroZeneca igaz nem olyan hatékony a Covid ellen, de nem okoz akkora "átrendeződést" az immunrendszerben.
2021. márc. 10. 00:51
6/30 anonim válasza:
Az AZ már másod- vagy harmad generációs. Ha jól emlékszem egy (elvileg) ártalmatlan vírussal juttatják be a sejtekbe az immunreakciót kiváltó covid vírus-részecskét, hasonlóan a ruszki vakcinához.
2021. márc. 10. 01:00
7/30 anonim válasza:
Kiborggá válhatsz a sok nanorobottól, amit az ismétlődő oltásokkal beléd juttatnak. Nem lesz önálló gondolatod, mert az agyad mindent a központi szerverről tölt majd le. Mond az a szó valamit, hogy transzhumanizmus?
2021. márc. 10. 01:47
8/30 anonim válasza:
6-hoz kiegészítés:
Az AZ és a ruszki között lényegében annyi a különbség, hogy az AZ egy csimpánz adenovirust alkalmaz. A sputnik pedig kétféle emberi adenovirust.
2021. márc. 10. 01:51
9/30 anonim válasza:
Mindkét vakcina ellen felmerült kritika, hogy gyors immunválasz esetén az immunrendszer elpusztíthatja a vivővírust mielőtt felismerné az általuk hordozott tüskefehérje részecskét. Egyelőre ennek az ellenkezője bizonyított.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!