Mik lehetnek a Covid-19 elleni védőoltások HOSSZÚTÁVÚ mellékhatásai? Melyik lenne a legjobb oltás?
Azt már tudjuk milyen mellékhatásai lehetnek pár napon belül a vakcináknak.
De én most arra lennék kiváncsi hogy évek múlva mit okozhat? főként azoktól kérdezem akik értenek a vírusokhoz és a virológiában otthon vannak.
Tök felesleges Thaiföldre hivatkozni. Sok évig éltem Távol-Keleten, Thaiföldött is többször megártam. A szegénebb rétegekről semmiféle statisztika nem készül.
Annak idején a madárinfluenzánál a helyiek mesélték, hogy az utcájukban naponta többször, sokkal gyakrabban járt a halottas kocsi. Hogy miben halt meg az illető, senki sem tudta (dengue lázban, maláriában, madár-ifluenzában, egyéb trópusi betegségben). Meghalt. Ennyi.
Az orvosi ellátás többszintű, de minden esetben fizetni kell érte.
Többnyire nem tapasztaltam meg a 3-ad, 4-ed osztályú körházi ellátást, de vesekő miatt egy alkalommal -nem igen tudtam magamról, vagy a fájdalam miatt, vagy a morfin injekció miatt voltam "miden mindegy" állapotban- a helyiek eléggé alsóbb osztályú kórházba vittek be. Nem szeretnék mégegyszer ilyen helyre kerülni.
Egy másik kórházban (2-od osztályú) kétszeri kőtörés nagyjából 10 ezer dollárba került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!