Aki nem akarja beadatni magát a koronavírus elleni oltást az miért dönt így?
Szia, csodálom, hogy még nem kaptak szét. :)
Van egy rakás oltásellenes/kritikus tök mindegy oldal,
csoport a facebook-on, nagy részük nyilvános. Szerintem ott szemezgethetsz, eléggé aktívak.
#1 én is csodálom egy kicsit :D
#2: De jó, hogy ilyen magabiztos vagy. Én laikusként úgy látom, hogy pont a ez a mostani járvány írja felül azokat a dolgokat, amiket állítólag tudtunk magunkról. Ha nem is az egyénekre, de az össztársadalomra nézve. De oké, te ezt gondolod, viszont ez nem zárja ki azt, hogy beoltasd magadat. Erről szövegel mindenki egy éve,, hogy nem csak a saját érdekedet kell nézned ebben. Megjegyzem, hogy egészségesen étkeznél, akkor extra vitaminokra már nem is lenne szükséged, de mindegy...Ha sem előnyöd, sem hátrányod nem lenne az oltástól (állításod szerint) akkor miért nem adatod be? Én már csak azért is beadtatam, hogy tudjak újra normális életet élni, korlátozások nélkül menni ide-oda... Lehet kritizálni az egész járványkezelést, van is miért, de az, hogy mennyien hisztiznek azon, hogy diszkriminálják az oltatlanokat, az tényleg röhejes... Be kell adatni és kész
Ma, 20:53-as hozzászóló, érvelni is tudsz, vagy csak választ törölteni, édes drágaságmaszat? :)
Szívesen fogadom a tudományos érvelésedet Lenkei doktor úr, és a többi, általad szidalmazott kapcsán.
Ha nem tudsz érvelni, csak szidni, az önmagáért beszél, és önmagadnak mondasz ellent.
Tisztelem mindenki véleményét, de ahhoz évelni is tudni kell, és kultúráltnak is lenni, nem propagadnistának, kedves drága.
3 a Covid 19 túlélési esélye több mint 99%. Pont.
Súlyos lefolyást és szövődményeket a magas gyulladási faktorú egyénekben kelt.
Citokin vihart az alacsony D vitamin szintűekben okoz.
Egyikbe sem tartozok bele.
Ha megbetegedek, nem megyek emberek közé. Pont.
Úgy vélem ez épp eléggé felelőségteljes hozzáállás.
Hogy nincs szükségünk pluszban vitaminra, ha egészségesen táplálkozol ... nos a D vitamin nem képződik csak napsütés hatására. Eddig xar volt az idő, muszáj pótolni.
Cink tartalmú ételeket mennyit kell egyek hogy bizti pótolva legyen?
Ki tudja, inkább pótlom külön.
Tehát igyekszek jót enni ÉS még pluszba vitamint szedek.
Miért ne menjek biztosra?
Két felfogás van, az egyik küzdeni akar a betegség ellen, a betegséget veszi célba a kezelés.
Ez Covid esetén a rosszabbik hozzáállás.
MÁR körházba került MÁR citokin-gyulladásos MÁR légszomjas egyénnek adják a vitamint, aminek kell felszívódási idő!
És az nem gyulladás csökkentő, hanem MEGELŐZŐ.
Nincs semmi prevenció Magyarországon!
A SOTE D vitaminról szóló állásfoglalása is csak a betegség utáni bevitelt javasolja.
A hajadra kenheted a D vitamint ha eddig nem szedted, az utólagos bevitelnél, amikor 14% eséllyel éled majd túl a lélegeztetőgépet.
Szóval a második hozzáállás híve vagyok: nem a betegség ellen küzdő egzotikus drogokat támogatom, hanem az immunrendszerem és megfelelő működését. MÁR van eszközöm a betegség ellen. Ahogy mindenkinek, aki ép, egészséges. Aki nem az, oltassa magát. Én nem vagyok oltásellenes.
Én immunpárti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!