Covid oltás mellékhatása lehet ez nálam?
Figyelt kérdés
Szóval első oltásomnál semmit nem éreztem, max másnap enyhe hasmenés érzetet és falánkságot de ez lehet véletlen egybeesés volt. Viszont most a másodiknál tegnap oltottak és akkor semmi nem volt abban a fél órában se utána otthon, később éreztem kicsit a karomat fájdogálni, estére viszont eléggé rázott a hideg és melegnek éreztem magam, hajnalra rosszabodott, ahogy lefeküdtem akkor éreztem a lázas érzést. Hajnalban olyan fél 3 fele mértem, hogy 37.7 volt akkor még ugye nem aggódtam, később viszont kereken 38.volt és eléggé lesápadtam. Érdekes, hogy első oltás nem ütött ki ennyire mint a második. Ez az oltás hatása? Mielőtt mentünk volna oltani kicsit kapart a torkom és köhögtem sokat. Bevettem ilyen lázcsillapító tablettát, vajon emelkedni fog még a láz ha ez már láznak számít vagy ettől elmúlhat? családomban senkinek nem volt ilyesmi mellékhatása sőt még hőemelkedése sem. Szputnyik amúgy.2021. jún. 6. 04:12
2/21 anonim válasza:
Simán, nem törvényszerű, hogy ki melyik oltástól van rosszul.
Párom is a második oltás után lett lázas, fura volt, hogy nem rögtön, csak másnapra.
Lázcsillapító megoldja, lehet, hogy napközben kell majd még, ha múlik a hatása, ma pihenj sokat, holnapra kutya bajod sem lesz. :)
3/21 anonim válasza:
Én eleve azt hallottam hogy a szputnyiknál a második ilyen, és később nálunk ugyanez volt a családban, szóval igen.
4/21 anonim válasza:
Nem sputnikok kaptam, de a második oltás engem is kiütött egy teljes napra. Az első után semmi nem volt.
5/21 anonim válasza:
Nem mellékhatás, oltási reakció.
Komolyan, a gyerekeink kb minden oltás után lázasak, mégsincs ekkora hiszti. Most miért?
6/21 anonim válasza:
Vagy igen, vagy nem. Részletes laborvizsgálat hiányában nem eldönthető. Simán lehet valamilyen egyéb vírusfertőzés is.
7/21 anonim válasza:
Igen, ez az oltas mellekhatasa, de ez normalis, aggodalomra nincs ok. En a 2. Modernat kaptam penteken, masnapra iszonyu rosszul lettem, laz, hanyinger, szörnyü fejfajas, izületi fajas. Delutan bevettem egy Ibuprofent (bar allitolag jobb, ha az ember nem vesz be semmi gyogyszert, mert az csökkentheti az oltas hatasat), de mar nem birtam ki a fejfajast. Estere jobban lettem, mara elmult minden tünet.
8/21 anonim válasza:
Igen normális, mondjuk én pfizert kaptam, tegnapelőtt kaptam a másodikat. Tegnap hidegrázás, 38-39 fokos lázam volt 24 órán keresztül, még a lázcsillapító sem vitte lejjebb, ma reggel pedig felkeltem és semmi bajom nincs azóta, teljesen elmúlt a rossz közérzet is, úgyhogy ne aggódj ez teljesen normális.
9/21 anonim válasza:
Ismerősöm és én pénteken egyidőben kaptuk a második Pfizert, ő tegnap óta rosszul van, lázas, nekem a világon semmi bajom. Mindenki máshogy reagál.
10/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat lejjebb ment mára 36.4 bár még rosszul vagyok de nem vészesen miknt hajnalban. 38 után hajnalban azért lejjebb ment 37.5.re is
2021. jún. 6. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!