Covid oltás mellékhatása lehet ez nálam?
11/21 A kérdező kommentje:
5.amúgy ez nem hiszti csak megkérdeztem..O_oaztse szabad már?
12/21 A kérdező kommentje:
5.mellesleg teljesen más egy gyereknél mint egy felnőttnél..
meg nekem egy oltástól se lett korábban semmi ilyenr reakcióm se lázam...
nem értem miért kell ezen így kiakadni.!
13/21 A kérdező kommentje:
látom itt semmit nem kérdezhetsz köpéködés nélkül...szomorú :(
A tapasztalatom, hogy akik ezen a forumom "köpködnek" azok mind oltasellenesek. Az oltaspartiak mind normalis hozzaszolok. Figyeljetek meg, en mar regota figyelem. Ez arra utal, hogy az oltasellenesek, akik itt bunkoskodnak, azok valoban nagyon alacsony szinten allnak. Nincs is ertelme kerdeseket ezzel kapcsolatban feltenni, mert az intelligens oldal mind megerti az oltas lenyeget es fontossagat. A köpködöket pedig ugy sem lehet elerni, es nem is erdemes öket meggyözni, mert ahhoz nincs meg az intelligenciajuk.
2021. jún. 6. 18:12
15/21 A kérdező kommentje:
14.köszi sajnos ez tényleg igaz..
amúgy már kicsit jobban vagyokd e megint ingadozik a hőm most is felment 37.0.ra nem láz de azért látni hogy hatott az oltás mármint a szervezet érzékeli hogy kapott egy dózist
Nem, nem más az oltási reakció felnőttnél (mert ez továbbra sem szövődmény).
És nem vagyok oltásellenes, oltva vagyok, csak nem lógtam bioszról, mint egyesek.
2021. jún. 6. 22:15
17/21 A kérdező kommentje:
16.köszönöm a szívélyes választ kedves 16os :)
én se lógtam bioszról így nem tudom kiről beszélsz de ha továbbra is ilyen hangnemben beszélsz velem akkor kérlek ne figyeld többet a kérdésem így megspórolunk időt egymással.
Köszönöm és legyen szép estéd! ;)
Igen persze ez oltasi reakcio. A szput yik vektoros oltas az elso es masodik adagjaban mas a vektorvirus ezert ter el, hogy ki melyik oltasra ad es milyen reakciot. Baratom az elso adag szputnyikzol kifekudt masodiktol semmi baja nem volt. Nalad meg forditva. Nincs ezzel semmi baj.
Olvasom mar jobban is vagy.
2021. jún. 7. 15:37
Mindenki máshogy viseli. A sógórnőmék az első pfizer után nagyon betegek voltak, a másodikat már kibírták kisebb tünetekkel. Viszont a barátjuk ugyanezt kapta, ő az elsőnél is nagyon belázasodott, a másodikba meg állítása szerint örült, hogy nem halt bele. De meg van ő is, jól van azóta. A barátnőméknél úgy volt, hogy a párja csak picit aluszékony volt, neki meg fulladásos rohamai lettek éjszaka, szintén a pfizertől. De a másodiknál már semmi bajuk nem volt és volt neki egy ilyen pajzsmirigy problémája is, azt is elmulasztotta neki. A párom anyukája is a múlt héten megkapta a pfizert hála istennek csak a karja fájt egy picit és csak ennyi. Remélem a másodiknál sem lesz semmi tünete. Én még nem oltattam, mert ahogy ismerem magam biztosan kiütne, de nem vagyok ellene sem mellette. Ha úgy alakul akkor mi is el fogunk menni.
2021. jún. 7. 20:01
2021. jún. 7. 20:33
Kapcsolódó kérdések: