Kovidon átesettek, tapasztaltátok ezt? Lehet köze hozzá?
A múlt héten jöttek elő kovid szerű tünetek rajtam, csináltam tesztet és pozitív lett.
Teljesen átlagos hülèsnek indult, fájt a torkom és néha köhögtem, semmi egyéb.
Ezen kívül azt vettem észre hogy többet szèdülök és a látásom is mintha homályosabb lenne de azt hittem csak a szemem romlott a munkám miatt.
Aztán elkezdtem olvasni kutatásokat amiben azt írják hogy ezek mind mind az elhúzódó kovid tünetei, sok ember tapasztalta ugyanezt és kb a fertőzés miatt. Illetve írta a depresszív hajlamot és a szorongást. Én kb nyár második felétől kezdve egyre jobban depressziosnak èreztem magam, szorongtam folyton és nem èrtettem mi a bajom mert konkrét okom nem volt erre és nem tudtam hogyan jöjjek helyre.
Aztán most ahogy ezt is a tünetek közé sorolták elgondolkodtam ,hogy ettől lehetett ? De létezik hogy kb két hónapja elkaptam, befolyásolt, depis voltam, erőtlen és csak most a napokban legyenek fizikális tüneteim(torokfájás, köhögés ?)
Lappanghat e ilyen hosszú ideig vagy ez nem magyarázat a lelki állapotomra és a kovidot csak most kaptam el,amikor tüneteim lettek?
Kíváncsi vagyok nálatok volt e hasonló ?
Előbb van légúti, utana, kozben ezek.
Nem poszt tunetek, es utana 2 hónappal kohoges
Sikerült legyártani a médiának sokmillió hipochondert magyarországon.
Ha korábban ezeket tapasztaltad volna, nem is foglalkoztál volna vele. Most meg mindenki retteg egy kis megfázástól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!