17 évesen lehet már kapni más fajta oltást pfizeren kívül?
#3:
Van vele (és a többivel is) baj csak mindenki belesz*rik, mert "hú de veszélyes a covid" és mindegy mi lesz inkább az oltás, mint a covid. Nem gond az oltások mellékhatásai, amelyek egészen sokaknál jelentkeztek és azóta is tartanak, nem beszélve a még eddig nem ismert mellékhatásokról (főképp a hosszú távúakról).
Egyébként igen, egyelőre 18 év alatt úgy tudom csak a pfizert lehet beadatni.
Nem 0 az esélye!!!!!
Nézd meg az Ózdi kislányt, aki elkapta a covidot októberben, hányt annyi volt a tünete. Majd februárban már műszivet kapott szegénykém. Ha esetleg ezt olvassa, kívánom neki legyen mindig nagyon boldog és senkivel és semmivel se foglalkozzon! Csak hogy él !!
Egyébként szerintem sem szükséges az oltás pl az én esetembe (fiatal vagyok, nincs alap betegségem) csak azért kérdezem ha már muszáj lesz
Megnéztem amúgy, Pfizer és Moderna engedélyezett eddig 18 alatt, köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!