Milyen fajta bőrkiütés ez?!
Lassan két hónapja szenvedek vele, voltam vele bőrgyógyásznál aki épp hogy rápillantott és csak találgatózva adott Eucerin próba terméket és ennyi.
A tünet: megjelenik egy irritált piros folt ( nem kör alakú hanem mikor milyen) ami kb 5-6 napig jelen van majd elmúlik. 1-2 napba piros irritált néha viszket. 3-4 napba apró fehér pattanások jelennek meg 5-6 napba szárad és múlik...
És ezek így random, azt hittem a tejre mert ha tejterméket ettem akkor jött elő de tegnap tudom h nem ettem ilyet!!!!
Volt a mellkasomon is arra azt mondta hogy gomba... kentem mint az idióta a canestennel addig amig akkora nem lett a folt mint a tenyerem... akkor kaptam a Kamedis fekete krémet na az lehúzza ezt 5-6 nap alatt.
Ez most pikkelysömörre vagy szeborrheára akarna hasonlítani a leírtak alapján?!
Ne haragudjatok de a 2 honap alatt 2x voltam a dokinál és semmi konkrét választ nem kaptam azon kívűl, hogy “hát lehet ételallergia a tejre”
Köszönöm!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!