Vannak olyan betegségek,amik miatt nem adható egyik fajta koronavírus elleni oltóanyag sem?
Sziasztok!
Van köztetek olyan,akinek a háziorvosa vagy szakorvos nem javasolta az oltást valamilyen betegség miatt?
Nekem volt évekkel ezelőtt egy hosszú és nagyon súlyos betegségem, autoimmun betegség (idegrendszert támadó),a mai napig nem tudják mit okozott a szervezetemben,nincsen maradványtünetem (kivéve poszttraumás stressz,de ezt kordában lehet tartani),és allergiás vagyok az antibiotikumra.
Most lassan kisbabát szeretnénk,nem tudja senki,hogy mit okozna a szervezetemben,ha beoltanának,emiatt nagyon a NEM felé hajlok.
Valakinek van hasonló tapasztalata?
Nagyon köszönöm!
30N
"Most lassan kisbabát szeretnénk,nem tudja senki,hogy mit okozna a szervezetemben,ha beoltanának,emiatt nagyon a NEM felé hajlok."
Az egészséges embereknél sem tudják, nem csak nálad.
Talán magas vernyomasra vagy szív és érrendszeri betegséggel kuzdoknek nem jó a vakcina, mert vérrögöt okozhat, bár szerintem bárkinek.
Egészséges embereknek sem tudják hogy jó-e. De a korona nem az idegrendszert támadja, úgyhogy nem hinném, hogy komolyabb bajod lenne barmelyiktol is
#3 Akkor a válasz egyértelmű. Egészséges embereken sem tesztelték le normálisan ezeket az oltóanyagokat, betegeken meg még úgy sem. De elég megnézni, mit mondott Szlávik János a 7. perctől:
https://www.youtube.com/watch?v=wwLWu8RKmxk&t=1s
Mindenki eldöntheti, hogy szerinte mi a veszélyesebb: részt venni egy gyógyszer kísérletben, vagy túlesni a koronavíruson. Én az utóbbit választottam, elmondhatom, hogy sokkal veszélyesebb hallgatni a média riogatásait, mint amilyen maga a betegség volt. Ha valaki mindennap azt hallgatja, hogy "mindmeghalunk", az teljesen kikészíti az embert...
Teljesen igazatok van egyébként.
Felhívtam a háziorvost,hogy mégis mondjon valamit,csak kíváncsiságból,gyakorlatilag lerázott,szóval itt nem igazán akarja vállalni a felelősséget senki sem.
Édesanyám rendszeres véradó,ő sem oltatta magát,pár nappal ezelőtti véradáson meg volt döbbenve,hogy nem tesztelték előtte,és semmit nem kérdeztek tőle.
Nem tesztelnek csak ha nagyon muszáj tehát ha már tünetek vannak.Mondjuk azért véradás előtt alap volna a jelenlegi helyzet miatt és oltás előtt még inkább kéne a rendes Pcr teszt
Vagy önköltségre mehet a teszt,ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!