Miért állítják biztosra, hogy az oltás bizonyítottan hatékony a koronavírus ellen?
Mi szolgáltatta a bizonyítékot arra, hogy a vakcinák bizonyítottan hatásosak a koronavírus ellen?
Honnan tudják? Talán onnan, hogy beoltottak X embert és nem lettek koronásak? Lehet, hogy egyébként se kapták volna el, ezt senki se tudhatja. Hogyan állíthatják biztosra, hogy megvéd minket az oltás? Kicsoda, és mi alapján tudja meghatározni, hogy ki kapta volna el, vagy sem a vírust oltás nélkül?
Arról már nem is beszélve, hogy hányan lettek koronásak oltás után.
Olyan régen gondolkodom már ezen, de nem jutottam semmire. Hátha valaki érdemi magyarázatot tud adni erre a számomra rejtélyes dologra.
"Szóval még mindig nem tudom, mitől olyan biztosak abban, hogy a vakcina hatásos a vírussal szemben. "
Olvastad a 7-es hozzászólásomat? Kiválasztanak 2 nagylétszámú, statisztikailag egyforma csoportot. Az egyetlen különbség közöttük, hogy az egyik csoport oltást kap, a másik nem. Ha más lesz a megbetegedések száma, akkor az az oltás miatt lesz.
A fázis 3-on kívül van még egy akternatív megoldás.
Szimplán vért vesznek az oltott személyektől, és megnézik, hogy tudja e semlegesíteni (neutralizálni) a vírust.
Kérdező!
Te gondolkodsz, ez veszélyes! :D
Az igazság az, hogy a férgese már elhullott.
Nem a csodaszuri miatt nincs leterhelve az eü.
A vírusok ellen nem lehet védekezni!!!!
Jönnek-mennek információkat hordoznak.
Ez a dolguk.
Ezért is "mutálódnak"
Hisz + infóval gazdagodnak.
Maga a vírus élettelen.
Így egy nem élő dolgot nem is nagyon lehet elpusztítani.
Kb a 2000es évek óta mennek ezek a vírushisztik mert jól el lehet adni.
Volt már madár meg disznó vírus is.
Most koronás van.
Fog még jönni jó sok.
Nem ismerik az összes vírusokat a tudósok.
A szervezetet felkészítik elméletileg, szintetikus vagy félszintetikus vakcinákkal.
Nem értem minek de ezt teszik.
Ennyi erővel nyaldoshatnánk a kilincseket is...
Semmilyen védettség et nem tudnak elérni egy vakcinával.
A betegség lefolyása VÉLHETŐEN enyhébb lesz az oltásnak köszönhető.
Vagy bele is pusztulat az egyén.
De egy vírus ellen mint ahogyan a kérdésed én szerepel nem véd semmilyen szuri.
Max 1 burok körülötted de akkor meg elfogy a zoxigén...
Például így működik az oltások hatásosságának folyamatos vizsgálata.
"A kutatók az Imperial College London által rendszeresen végzett valós idejű közösségi járványterjedési felméréssorozat (Real-time Assessment of Community Transmission, REACT-1) legfrissebb eredményeit mutatták be, amelyek csaknem százezer ember felső légutakból június 24. és július 12. között vett mintáinak elemzésén alapultak." További részletek a cikkben.
Hosszú a mondat, tudom. De talán sikerül elolvasni és a tartalmát felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!