Akinek bizonyítottan volt koronavírus fertőzése, mik voltak a tünetei, és mennyi nap alatt múlt el?
Nekem nem volt, de furcsa dolgok vannak.
1; az utóbbi héten nagyon megnőtt az étvágyam, ami teljesen abnormális, de évente párszor valamiért rámjön pár nap, amikor hiába eszek, gyorsan éhes leszek utána.
2; betegségek előtt közvetlenül az ízületeim fájdalmasan és jobban elkezdenek ropogni a szokásosnál, most enyhén ez van, valamint izommerevség, az is jobban mint a normális
3; néha köhintenem kell, de furcsán bizseregni kezdett a légcsövem ma, mintha gyulladásba lenne, párszor váladék is jött fel. Ez lehet allergia miatt is, ha nem használnék orrsprayt, megfulladnék a parlagfűtől, lehet ezek csak az elnyomott tünetei mert már nem bírja a szervezetem
4; ma elkezdett kicsit rázni a hideg is, ez lehet az idegi kimerültség is, szédelegtem, ami meg az izommerevség miatt lehet, ki tudja a nyaki csigolyám nincs-e elcsúszva, mert már évek óta furcsán érzem
Na szóval szerintem nem vagyok koronás, de úgy érzem mint amikor valami betegség kerülget.
Apósom egy hét alatt túl volt. (kórházi ápoló)
Viszont 6 hétig kellett otthon lennie a pozitív tesztek miatt, mikor a második héttől már nem voltak tünetei.
Lázam nem volt. Szaglásvesztés volt mert tele volt az orrom :)
Ecinaciat kell inni (tuti hogy rosszul irom bocsi).
Nem volt ilyen szaglásvesztés meg baromság. Persze ilyenkor elmegy az ember étvágya, szaglása mint úgy általában de nem hopsz nem érzek semmit. Pici hőemelkedés, éjjeli izzadás, kipirosodott bőr, vörös szem és enyhe ízületi fájdalmak de semmi fulladás vagy köhögés legfeljebb a cigitől de még az sem pedig középkorban vagyok már rendesen.
Nekem már elegem lett ebből az egészből, hogy ezzel hülyítenek bennünket a röpke életünkben amikor fontosabb dolgokkal kellene foglalkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!